Pompierii au fost solicitați să intervină în această dimineață pe Autostrada A1, între Deva și Sibiu. Un autoturism și un autotren au fost implicate într-un accident în urma căruia a pornit un incendiu la mașină.

Potrivit primelor informații, la sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat, la întreaga mașină. 

Citește și: Nuntă cu final tragic. Sute de persoane au murit după ce sala a luat foc din cauza artificiilor

Mașină în flăcări pe autostrada A1

„În această dimineaţă, pompierii deveni au fost solicitaţi să intervină pe autostrada A1, între localităţile Simeria şi Orăştie, unde a avut loc un accident rutier între un autotren şi un autoturism. În urma impactului, autoturismul a luat foc”, a transmis, miercuri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Pompierii au lichidat flăcările în circa 10 minute şi din fericire, nu s-au înregistrat victime", a mai transmis sursa citată anterior.

"Pentru această misiune au fost alocate o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD", a mai transmis ISU Hunedoara.

Citește și: VIDEO- Doi soți au murit în explozia zguduitoare. "A fost o explozie, o bubuitură puternică"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si