Doi tineri, de 19, respectiv 22 de ani, au murit, iar alți doi au ajuns la spital în stare gravă, în urma unui accident produs în Sibiu.
Momentul accidentului a fost surprins de camerele de supraveghere. Deși șoseaua era în linie dreaptă, tânărul aflat la volan încearcă să redreseze mașina, dar nu reușește și se izbește violent de un autocamion parcat. Echipele de descarcerare au intervenit.

Citește și: Șase persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier grav

Șase persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier grav

Șase persoane, printre care două fete de 8 ani și 11 ani, au ajuns la spital în urma unui grav accident rutier.

Un accident s-a produs, marți seara, pe șoseaua Vestului din Ploiești. Șase persoane, printre care două fete, au ajuns la spital. Două autoturisme au fost implicate în coliziune, conduse de un șofer de 58 de ani și unul de 33 de ani. Bărbatul de 33 de ani, împreună cu o pasageră și doi copii au fost răniți.

Citește și:  Tragedie în prag de sărbători. Tată și fiu, mistuiți de flăcări, în Neamț

Din cealaltă maşină, o femeie a suferit un atac de panică, fiind de asemenea transportată la spital.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Femeia de 39 de ani a suferit un traumatism la  coloana vertebrală,  iar fata de 8 ani s-a prezentat la spital cu traumatism cranio-cerebral. Unul dintre șoferi a suferit traumatisme la abdomen și gambă.

Citește și: VIDEO- O fată și un băiat au murit într-un accident cumplit la Sibiu. Alți doi tineri, în stare gravă. O mașină de lux a intrat sub un TIR

Cinci persoane au nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui grav accident rutier din Vaslui

Accident grav în Vaslui. Cinci victime, printre care doi copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Evenimentul rutier a avut loc vineri, 16 decembrie, pe DJ 246. La fața locului s-au deplasat mai multe unități de intervenție și descarcerare pentru a acorda primul ajutor. Copii au primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi au fost transportați la spital.

Citește și:   O persoană a fost rănită, iar drumul este blocat, în urma unui accident rutier

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si