Un accident grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe DN1, în localitatea Azuga, județul Prahova. O mașină s-a răsturnat, în afara carosabilului. Una dintre cele patru victime este inconștientă, fiind resuscitată de medici.

Traficul este dirijat de autorități.

Accident Azuga. O mașină s-a răsturnat pe DN1, iar o victimă este resuscitată 

O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe DN1, în localitatea Azuga.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp.

În tragicul accident au fost implicate patru persoane, printre care se află și un minor. La fața locului au sosit imediat ehipaje de poliție, dar și echipaje medicale pentru a acorda îngrijirile necesare victimelor din autoturism.

Cei trei adulți și minorul sunt răniți. Unul dintre cei trei adulți care se aflau în mașină a fost găsit inconștient. Cadrele medicale sosite la fața locului aplică manevrele de resuscitare. Celelalte persoane implicate în accident sunt conștiente și evaluate medicale. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, localitatea Azuga, judeţul Prahova, un autoturism cu 4 pasageri (3 adulţi şi 1 copil) s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Celelalte victime sunt conştiente, aflate în evaluare medicală", se arată în comunicatul transmis de Centrul Infografic.

Citește și: VIDEO-Accident grav la Valea Putnei, între un microbuz de călători şi un TIR. A fost activat planul roșu de intervenție

Traficul este dirijat de polițiști

Traficul este dirijat de polițiști

[Sursa foto: istockphotos]

Traficul este dirijat de polițiști

Traficul este dirijat de polițiști. Se circulă pe o singură parte a carosabilului, într-un mod alternativ.

Starea traficului este îngreunată de vreme. Carosabilul este umed și cad precipitații.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si