Autoturismul în care se afla femeia a trecut brusc de pe o bandă pe alta, a intrat în parapetul care desparte sensurile de mers, apoi a rupt gardul de protecție și s-a rostogolit pe câmp.

Citește și: Un camion a lovit un limitator de înălțime. Tot mai multe incidente în ultima perioadă

Șoferița nu avea centura de siguranță în acele momente. Accidentul s-a produs la kilometrul 74 al autostrăzii, județul Dâmbovița.

Din spusele martorilor, șoferița ar fi pierdut controlul volanului. Femeia le-a recunoscut agenţilor că nu purta centura de siguranţă, aşa că în urma impactului a fost aruncată din autoturism pe câmp.

Citește și: Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, pe Centura Bucureşti

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un autoturism răsturnat pe partea carosabilă, din care a rezultat o victimă, o persoană de sex feminin. I s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul SMURD şi a fost transportată la UPU Târgovişte de un echipaj SA.", spune Cătălin Nenicescu, comandantul detașamentului pompieri Găești  

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, pe Centura Bucureşti

Un accident rutier în care au fost implicate cinci autovehicule a avut loc pe Centura Capitalei. Trei persoane au fost rănite. Accidentul rutier s-a petrecut în localitatea Domneşti, pe sensul către Chiajna, judeţul Ilfov, acolo unde s-a produs o  coliziune  între trei autocamione şi două autoturisme.  ”Potrivit primelor date, trei persoane au suferit răni uşoare, fiind transportate la spital”, a precizat Centrul Infotrafic. 

Un camion a lovit un limitator de înălțime. Tot mai multe incidente în ultima perioadă

Un autovehicul cu gabarit mare a avariat, joi, un limitator de înălțime de pe DN 64, iar traficul în zonă a fost restricționat. Tot mai multe accidente în care sunt implicate autovehicule cu gabarit mare au loc în ultima perioadă.
”Un autovehicul cu gabarit mare de tip trailer, încărcat cu utilaje, a lovit limitatorul de înălţime de la Ioneşti- Marcea, pe DN 64”, a transmis, joi, IPJ Vâlcea.

Citește și:  Un nou incident a avut loc la Pasajul Unirii. Iluminatul a fost oprit în timpul nopții

”De asemenea, nu sunt materiale sau substante periculoase implicate, iar podul de cale ferată nu a fost afectat”, au mai transmis poliţiştii.
Drumul este blocat și se circulă pe o rută ocolitoare.

Ultimul incident din Pasajul Unirii a avut loc pe 23 ianuarie

Un alt incident a avut loc în Pasajul Unirii, pe 23 ianuarie. Potrivit autorităților, componentele electrice au fost deteriorate din cauza unor lucrări de mentenanță programate. Acesta este și motivul pentru care luminile au fost stinse pentru aproximativ trei ore.
Sistemul a fost repornit în jurul orei 5.00.

Citește și:   Pasagerii autocarului implicat în accidentul din Capitală vor da în judecată autoritățile

 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si