Un accident s-a produs pe Faleza Superioară a Dunării din Galați. În urma impactului, o mașină s-a răsturnat, conducătorul auto fiind cel care a pătruns pe sensul opus de mers.

Citeste si: Un șofer de 85 de ani a lovit o tânără pe trecerea de pietoni

La faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD pentru a oferi primele îngrijiri. Bărbatul aflat la volan a suferit leziuni a fost transportat la spital.

Un șofer de 85 de ani a lovit o tânără pe trecerea de pietoni

O tânără de 18 ani, din Galați, a ajuns la spital deoarece a fost lovită de o mașină în timp de traversa pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc marți, 31 mai, pe Bulevardul Siderurgiştilor, din municipiul Galaţi.

Citeste si: Un șofer băut s-a răsturnat cu mașina într-o râpă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din primele verificări, a rezultat victima, o tânără de 18 ani, care a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat.

„Tânăra a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, iar conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ”, a anunţat Poliţia Galaţi.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un șofer băut s-a răsturnat cu mașina într-o râpă

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice s-a răsturnat, luni, cu autoturismul într-o râpă din localitatea Bârgăuani.

Șoferul din Neamț, care consumase băuturi alcoolice, s-a răsturnat cu mașina într-o râpă.

Citeste si: Tânăr de 23 de ani din Capitală, arestat preventiv pentru conducere fără permis

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, de 67 ani, din Piatra-Neamţ, conducea un autoturism pe strada Principală din localitatea Bârgăuani,  ar fi părăsit partea carosabilă, căzând într-o râpă.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Citeste si:  Tânăr de 23 de ani din Capitală, arestat preventiv pentru conducere fără permis

Bărbatul a fost transportat la spital, fiind rănit. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si