Close sidebar
Close sidebar

O mașină s-a răsturnat pe Faleza Dunării din Galați

Un accident s-a produs marți, 31 mai, pe Faleza Superioară a Dunării din Galați, fiind implicate două mașini care se deplasau pe a doua bandă de circulație.

Diana Puiu,

O mașină s-a răsturnat pe Faleza Dunării din Galați

[Sursa foto: IPG Galați]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident s-a produs pe Faleza Superioară a Dunării din Galați. În urma impactului, o mașină s-a răsturnat, conducătorul auto fiind cel care a pătruns pe sensul opus de mers.

Citeste si: Un șofer de 85 de ani a lovit o tânără pe trecerea de pietoni

La faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD pentru a oferi primele îngrijiri. Bărbatul aflat la volan a suferit leziuni a fost transportat la spital.

Un șofer de 85 de ani a lovit o tânără pe trecerea de pietoni

O tânără de 18 ani, din Galați, a ajuns la spital deoarece a fost lovită de o mașină în timp de traversa pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc marți, 31 mai, pe Bulevardul Siderurgiştilor, din municipiul Galaţi.

Citeste si: Un șofer băut s-a răsturnat cu mașina într-o râpă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Din primele verificări, a rezultat victima, o tânără de 18 ani, care a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat.

„Tânăra a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, iar conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ”, a anunţat Poliţia Galaţi.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un șofer băut s-a răsturnat cu mașina într-o râpă

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice s-a răsturnat, luni, cu autoturismul într-o râpă din localitatea Bârgăuani.

Șoferul din Neamț, care consumase băuturi alcoolice, s-a răsturnat cu mașina într-o râpă.

Citeste si: Tânăr de 23 de ani din Capitală, arestat preventiv pentru conducere fără permis

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, de 67 ani, din Piatra-Neamţ, conducea un autoturism pe strada Principală din localitatea Bârgăuani,  ar fi părăsit partea carosabilă, căzând într-o râpă. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Citeste si:  Tânăr de 23 de ani din Capitală, arestat preventiv pentru conducere fără permis

Bărbatul a fost transportat la spital, fiind rănit. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI