Teribilul caz a avut loc în Grecia. Acolo o fetiță de trei ani și fratele ei mai mare au fost aruncați de la etaj. Agresoarea este chiar mătușa micuților. Vecinii au sunat imediat după ajutor. Nimeni nu știe de ce a recurs femeia la acest gest.

Citeste si: VIDEO- Caz șocant în Brașov: un copil de 11 ani a fost găsit spânzurat. Tatăl vitreg a fost arestat pentru acte de violență

Minorii au căzut în gol de la balcon. Incidentul de proporții a avut loc în comunitatea din Egaleo, un oraș din Grecia.

Caz șocant în Grecia

O femeie de 42 de ani și-a aruncat nepoții de la balcon. După aceea, s-a aruncat și ea de la etaj. Tragedia s-a petrecut pe strada Nafpaktou din Egaleo. Copiii au fost aruncați de la balcon sub privirile terifiate ale localnicilor.

Cum au văzut, oamenii au sunat imediat către autorități. Localnicii au povestit că scenele de groază i-au marcat și că cei mici au trecut prin momente greu de imaginat.

Citeste si: Generalul Mihail Mizințev, denumit și „măcelarul din Mariupol”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Și femeia a încercat să se arunce la balcon, după ce i-a aruncat pe cei doi copii. Atunci când copiii s-au prăbușit la pământ, cea care le-a dat viață se afla în casă, însă nu bănuia ce urma să se întâmple.

Mama minorilor a rămas șocată atunci când a descoperit că micuții au fost aruncați.

„Evident că femeia nu a înțeles ce s-a întâmplat cu copiii ei și țipa.

Nu am reușit să o oprim și a căzut în gol. Copiii strigau, am ieșit și am văzut-o pe mătușă aruncând oalele de pe balcon, copiii pe stradă, iar ea încerca să se arunce”, au povestit vecinii.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru Luciana, o româncă stabilită în Germania. Un criminal în serie a abuzat-o și ucis-o fără milă

Tatăl victimelor era la serviciu în momentul incidentului. Părinții copiilor nu își explică gestul femeii în vârstă de 42 de ani. Toți trei au fost transportați de urgență la spital. Din fericire, starea lor de sănătate nu este gravă.

Mai mult decât atât, femeia în vârstă de 42 de ani are probleme psihice, potrivit medicilor. Copiii au scăpat cu leziuni ușoare.

Citeste si: Familia Yuliiei Prodan, anunț disperat la TV. Ultima oară au văzut-o în Mariupol: “Cu speranța că a reușit să se salveze”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si