O femeie din Thailanda a fost ucisă într-un mod barbar chiar de un prieten. Anchetatorii au fost șocați când i-au găsit trupul, în locuința ei.

Thailandeza Wannee Jiracharoenying, în vârstă de 58 de ani, cu afaceri în domeniul imobiliar, nu a mai fost văzută din 18 octombrie, zi în care a vizitat un templu din nordul țării. Atunci fratele ei, Woraphan Jiracharoenying, în vârstă de 59 de ani, s-a dus în zona respectivă și a căutat-o, însă fără să dea de urma ei.

Citeste si: Motivul pentru care mama din Bacău a fost ucisă de iubit, spus chiar de vecinii lor

O milionară a fost omorâtă și bagată în frigider chiar de un apropiat

O milionară a fost omorâtă și bagată în frigider chiar de un apropiat

Trupul femeii a fost găsit duminică în interiorul propriului frigider, acoperit cu beton. Anchetatorii l-au considerat suspect pe prietenul femeii care a dispărut fără urmă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Oamenii legii au transmis că în ziua dispariției milionarei au fost făcute mai multe retrageri mari din contul ei bancar. De asemenea, mașina femeii, dar și mai multe carduri au dispărut.

Citeste si: Un tânăr la un pas de moarte după ce a băut zece energizante

Bundit Tungkhaseranee, șeful poliției locale a declarat că sunt verificate toate punctele de frontieră, pentru a se stabili dacă suspectul a părăsit sau nu țara.

 

„Am contactat banca unde femeia decedată avea cont și am primit informația că banii au fost retrași după momentul decesului. În ziua în care familia a pierdut orice legătură, suspectul a retras banii de la mai multe bancomate. A retras în total 1,2 milioane baht (aproximativ 33.000 de euro)", a declarat pentru presa locală Bundit Tungkhaseranee, potrivit digi24.ro.

Citeste si: Soţia lui Mircea Dinescu a murit la 58 de ani

Poliția a descoperit cadavrul după ce vecinii s-au plâns de un miros puternic venit dinspre proprietatea femeii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si