Autoritățile din Japonia sunt în alertă, după e o minge gigantică din fier ar fi fost găsită în mod inexplicabil pe o plajă. Polițiștii au ajuns la fața locului și au analizat-o, însă nu au reușit să deslușească misterul.

Citește și: Cele trei OZN-uri doborâte de americani nu aveau legătură cu China! Anunț neașteptat de la Casa Albă

Mingea are dimensiunea de 1,5 metri și a fost găsită pe plaja Enshu, în Hamamatsu, de unde au început și o serie de speculații cu privire la adresa lor.

Pericolul a fost îndepărtat atunci când specialiștii au folosit tehnologia cu raze X pentru a se uita în interiorul ei.

Autoritățile au mai luat în calcul că ar putea fi o tentativă de spionaj din partea Coreei de Nord sau a Chinei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Obiecte zburătoare neindentificate deasupra Americii- Spionaj sau vizită extraterestră?

Obiecte zburătoare neindentificate deasupra Americii- Spionaj sau vizită extraterestră?

În ultimele săptămâni, SUA a fost centrul vizitelor obiectelor zburătoare. În decursul unei săptămâni, oficialii americani au descoperit 4 obiecte zburătoare pe cer, printre care doar unul a fost identificat. Obiectul identificat s-a arătat a fi un balon de spionaj chinez, iar celelalte 3 au rămas la stadiul de obiecte zburătoare neidentificate.

Citește și: VIDEO- Maia Sandu avertizează că Rusia pregătește o lovitură de stat în Republica Moldova

Cele trei obiecte zburătoare, prezente pe cerul Americii,  au fost doborâte de aeronavele de luptă ale SUA. Generalul VanHerck a fost întrebat dacă se poate exclude prezența extraterestră, însă, acesta nu a dorit să infirme nimic:  „Comunitatea de informaţii şi de contrainformaţii să stabilească asta.

Eu nu am exclus nimic. În acest moment continuăm să analizăm orice ameninţare sau potenţială ameninţare, necunoscută, care se apropie de America de Nord, în încercarea de a o identifica".

Citește și:  Pentagonul admite că a testat resturile unui OZN. Un obiect straniu, “cu memorie”, a fost găsit

De asemenea, pe 4 februarie a urmat doborârea unui balon chinez, despre care oficialii au spus că este pentru spionaj.

Cu toate acestea, un oficial militar american, a declarat, sub anonimat, că armata nu are încă dovezi care să arate că obiectele surprinse erau de origine extraterestră. 

Citește și: Ministrul Apărării: „Spionajul rusesc este peste tot în Europa Centrală şi de Est”. Care este rata simpatiei față de Rusia în România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si