O fată de 14 ani  a fost salvată din mâinile unor proxeneți. Minora a fost obligată să practice prostituția, la ordinul celor doi bărbați și celor două femei, care au transportat-o într-o casă din Murfatlar pentru acest scop.

Minora de 14 ani a scăpat din mâinile proxeneților

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa (IPJ Constanța) a transmis printr-un comunicat de presă despre operațiunea de salvare a unei minore de 14 ani de la proxenetism.

Tânăra a fost obligată să se prostitueze în locuința din Murfatlar a unuia dintre cei patru agresori.

„La data de 22 iunie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în oraşul Murfatlar, la locuinţa uneia dintre cele patru persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi proxenetism. Din cercetări a reieşit că, în luna ianuarie 2023, cele patru persoane ar fi recrutat o minoră, de 14 ani, în scopul de a o exploata sexual, obţinând, astfel, foloase materiale. Până în luna iunie, minora, care ar fi fost dusă în locuinţa din oraşul Murfatlar, ar fi fost obligată să practice prostituţia, fiind transportată, în acest scop, cu autoturismul aparţinând uneia dintre cele patru persoane bănuite”, a transmis, vineri, IPJ Constanța.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Închisoare pe viață pentru criminalul din Bascov care și-a ucis întreaga familie

Cele 4 persoane acuzate sunt arestate

Cazul minorei din Constanța este discutat în tribunal. Autoritățile din Constanța au identificat persoanele implicate, doi bărbați și două femei cu vârste cuprinse între 18 și 52 de ani.
În acest moment, cele patru persoane sunt arestate pentru 30 de zile la decizia Tribunalului Constanța. S-a deschis dosar penal pentru trafic de minori și proxenetism.

Citește și: Un individ, de 33 de ani, a fost arestat după ce a întreținut relații intime cu o minoră de 12 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si