O copilă de 16 ani, instituționalizată, a trecut prin clipe groaznice, după ce agentul de pază din centrul de protecție în care se afla, în Târgu Jiu, ar fi agresat-o sexual.

Adolescenta a înregistrat discuțiile pe care le-a avut cu bărbatul, în care acesta vorbea vulgar și îi facea propuneri indecente.

Conversația halucinantă dintre copilă și agentul de pază

Autoritățile au deschis un dosar penal în acest caz.

Citește și: VIDEO-Ipoteză șocantă în cazul profesorului dispărut din Vâlcea! Soția și cei doi copii, bănuiți că l-ar fi ucis/ Ultimul mesaj lăsat de profesor: „Eu trebuie să mă ascund”

Paznic: „Ia gândește-te în felul următor, câți ani ai zis tu că ai, 16?”

Fată: Da!”

Paznic: „Te-ai gândit vreodată să...? Aaa? Te-ai gândit vreodată să ...?”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Paznic: „Tu știi cum e femeia?”

Fată: Aaaa?”

Paznic: „Toate sunteți la fel, nici tu nu ești …Vă place o singură chestie, asta cu...”

Aceasta este o parte din conversația șocantă pe care cei doi ar fi avut-o. Conversația ar fi fost înregistrată de adolescentă pe 1 ianuarie 2024, conform observatornews.ro

Adolescenta a mers cu discuția înregistrată la conducerea instituției. Aceasta a anunțat Poliția. Acum, anchetatorii menționează că bărbatul ar fi agresat-o sexual.

La data de 30 decembrie 2023, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Târgu Jiu ar fi întreţinut un raport sexual cu o minoră în vârstă de 16 ani insitituţionalizată într-un centru privind protecţia copilului din Târgu Jiu", conform IPJ Gorj, relatează sursa menționeată anterior.

Bărbatul riscă să stea 7 ani în spatele gratiilor

Paznicul a fost plasat sub arest la domiciliu. Unele surse au spus că bărbatul avea testările psihologice trecute la firma la care era angajat.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O adolescentă care a fost răpită de pe o stradă din Harghita a fost găsită în Vâlcea. Minora de 14 ani fusese luată cu forța și urcată de mai mulți bărbați într-o mașină suspectă

Cu toate acestea, potrivit purtătorului de cuvânt al DGASPC Gorj, Minodora Sucea, bărbatul ar fi „interacționat cu minora, atingând-o cu mâna pe corp și în zona intimă”.

Imediat a contactat telefonic și în scris, agentul economic care asigură serviciile de pază, cerându-i retragerea de îndată a agentului în cauză și interzicerea folosirii acestuia pe oricare alt serviciu social, lucru care s-a și întâmplat", a mai adăugat purtătorul de cuvânt DGASPC Gorj.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar bărbatul, dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea 7 ani în spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si