Close sidebar
Close sidebar

O minoră din Alba a rămas însărcinată cu profesorul de religie

Un profesor de aproape 50 de ani și-a lăsat eleva însărcinată. În urma incidentului profesorul nu a fost sancționat.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Copila care a întreținut relații sexuale cu profesorul său provine dintr-o casă de tip familial, dintr-o comună învecinată, Avram Iancu.
Conducerea școlii știa de aceasta situație încă de anul trecut, dar a revenit în atenție după ce copilul născut a fost dat în plasament și s-a cerut oficial efectuarea testului de paternitate.

Citeste si: Ce pedeapsă a primit tânăra care a mituit un doctor ca să aibă grijă de mama ei

Marian Jurj, primarul comunei, a declarat că în momentul în care a anunțat că a rămas gravidă cu profesorul, la școală a fost făcută o cercetare internă, însă nu s-a comunicat niciun rezultat, iar profesorul a rămas să predea în continuare.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Un cutremur puternic în nord-vestul Japoniei provoacă un tsunami

Citeste si: VIDEO| Cea mai profitabilă minivacanță de Rusalii din ultimii ani

Citeste si: Accident mortal pe o șosea din Germania. Bolidul de 35.000 € făcut praf

„E foarte urât ce s-a întâmplat. Se pare că ar fi o certitudine. Nu știu când s-a întâmplat exact, dar a fost ceva scandal la școală anul trecut, s-a făcut o comisie și am înțeles că s-au așteptat rezultatele de la test. La noi încă nu a ajuns nimic oficial, dar lui i-ar fi venit (rezultatul testului de paternitate – n.r.) și se pare că a ieșit că este tatăl copilului.
Fata era crescută la casa de copii din Târsa, comuna Avram Iancu, nu locuia la noi în comună. Nici acum nu locuiește aici, nu știu exact unde este acum. Ea nu a făcut reclamație la poliție nici anul trecut și am înțeles că testul de paternitate a fost cerut și făcut când a fost luat copilul în plasament. Noi nu vrem, sub nicio formă, să mușamalizăm cazul. În momentul în care vom primi, oficial, rezultatul testului de paternitate, se vor lua măsuri prin consiliul de administrație al școlii”, a declarat, marți, pentru Mediafax, primarul comunei Arieșeni, Marin Jurj.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI