Close sidebar
Close sidebar

O minora in varsta de 15 ani a murit, dupa ce ar fi intretinut relatii sexuale cu iubitul ei de 22 de ani

O adolescenta de 15 ani din Rusia a murit intr-un mod cumplit, in timp ce intretinea relatii sexuale cu iubitul sau in varsta de 22 de ani. Fata s-a intoxicat cu monoxide de carbon, in garajul barbatului.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Artyom Dorogov a inchis garajul si a pornit masina pentru ca fetei i-ar fi fost frig. Cei doi se intalnisera recent, in timpul unei vizite a tinerei la rudele sale din satul Zemetchino, scrie The Sun.

La scut dup ace motorul a fost pornit, celor doi a inceput sa le fie rau din cauza noxelor care s-au raspandit in garaj. Barbatul a incercat sa iasa din masina, insa a lesinat. Cand si-a revenit, a plecat din garaj fara sa verifice daca fata mai este in viata.

Citeste si: S-a tăiat ajutorul de încălzire. Ce venituri vor primi românii în această iarnă? Oamenii sunt revoltați- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal 28 octombrie- 4 noiembrie 2024 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care au noroc garantat la bani- antena3.ro

Cand au sosit paramedicii nu au mai putut face nimic pentru adolescenta. Ca urmare a acestei tragedii, Artymov Dorogov este acuzat de omor şi ca a intretinut sex cu minori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI