Prima dată perchezițiile informatice au fost amânate pe motiv că avocatului inculpatului lipsește.

O nouă amânare a percheziției informatice în cazul Monicăi Cioată

Astăzi s-a constatat că instanța de judecată a emis un mandat de percheziție unde a greșit IMEI-ul telefonului.”, susține avocatul Adrian Cuculis.

Citește și: Percheziții informatice în cazul Monicăi Cioată, victima avocatului Felecanu

”Este ca și cum vrei să faci o percheziție la o adresă, însă în mandat treci o altă adresă.”, a adăugat acesta.

Citește și: Dreptate pentru familia avocatei din Iași care a fost aruncată de la balcon, fiind însărcinată. Ce se va întâmpla cu partenerul victimei

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Percheziția s-a amânat pe 9 mai, când cu ajutorul Cellebrite se va accesa telefonul Monicăi Cioată.

Percheziții informatice în cazul Monicăi Cioată, victima avocatului Felecanu

În cursul zilei de miercuri, 19 aprilie, în jurul orei 10, va avea loc, la Iași, percheziția informatică a telefonului Monicăi Cioată, victima avocatului Felecanu.

Citește și: Avocatul care și-a aruncat iubita însărcinată pe geam, trimis în judecată pentru omor calificat, vrea să scape din arest. Mărturiile sale despre victimă

Perchezița informatică a telefonului Monicăi Cioată, victima avocatului Felecanu, va avea loc în cursul zilei de mâine, 19 aprilie.
Deși telefonul s-a întors deblocat din Germania, procurorul a renunțat la administrarea probei în cadrul urmăririi penale, iar instanța a decis că este necesar să se observe ce era în telefonul victimei.

Citește și: Un tânăr s-a sinucis din iubire: „Te iubesc! Peste câteva minute nu o să mai fiu…”

"Percheziția informatică ar putea clarifica și de ce Monicăi Cioată îi era teamă (pentru viitoarea activitate de magistrație) de activitățile lui Felecanu, dar și ce alte implicații ar fi fost în legătură cu activitatea lui.", declară avocatul Adrian Cuculis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si