Close sidebar
Close sidebar

O nouă bombă în cazul Caracal! Luiza se afla în casa lui Gheorghe Dincă atunci când a fost adusă Alexandra!

O nouă informație bombă în cazul Caracal, care însă nu a fost confirmată de autorități. Luiza Melencu ar fi fost în casa lui Gheorghe Dincă în același timp cu Alexandra

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform România TV, în curtea bunicului Luizei Melencu ar fi fost aruncată, în urmă cu ceva timp, o scrisoare anonimă, care dă informații despre tânăra de 18 ani, răpită de Ghoerghe Dincă în aprilie.

În scrisoare sunt date numele unor persoane care ar fi implicați în răpirea și sechestrarea Luizei Melencu. Mai mult, în respective scrisoare se arată că Luiza Melencu ar fi fost ținută în casa lui Gheorghe Dincă din aprilie până în iulie, adică atunci când a fost adusă Alexandra Măceșanu.

Citeste si: Șoc în cazul Caracal! Mama Alexandrei, în lacrimi! Femeia a aflat că toată ancheta în cazul fiicei sale se reia de la zero?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: De ce nu plânge mama Alexandrei Măceșanu, fata răpită de Gheorghe Dincă în urmă cu mai bine de două luni

Citeste si: Patroana unui bar din Italia este sigură că a văzut-o pe Alexandra Măceșanu: „A intrat de două ori la mine şi a spus "Te rog frumos, ajută-mă!"”

Conform bunicului Luizei Melencu, autorul scrisorii susține că nepoata acestuia ar fi fost scoasă din casa lui Gheorghe Dincă, prin spate, chiar în momentul în care Alexandra Măceșanu suna la 112. Luiza ar fi fost scoasă din casă, prin spatele curții, de unde ar fi fost luată cu mașina de către fiul lui Dincă   și dusă în altă parte.

Luiza și Alexandra, în casa lui Gheorghe Dincă. Au foste sechestrate amândouă, în același timp, în locuința din Caracal?

Pe lângă dezvăluirile făcute apropo de implicarea băiatului lui Dincă în răpirea și sechestrarea fetelor, autorul scrisorii dă de înțeles că Luiza și Alexandra s-au aflat în casa lui Dincă, împreună, cel puțin o zi și o noapte.

După ce a fost reținut de polițiști, Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis atât pe Luiza Melencu dar și pe Alexandra Măceșanu, însă la distanță de câteva luni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI