Raluca Dumitru este obișnuită cu lumina reflectoarelor, aceasta a prezentat, în trecut o emisiune matinală și a participat, din postura de concurentă, în cadrul reality-ului “Survivor România”. 

Citeste si: Jador, fostul concurent ,,Puterea Dragostei" la cuțite cu Lino Golden: Au anulat lansarea piesei pregătită împreună

Raluca Dumitru este noua concurentă “Bravo, ai stil! Celebrities” 

Pasionată de modă și stil, o prezență discretă, dar în același timp cu o personalitate puternică, vedeta a acceptat să facă față provocărilor stilistice de la "Bravo, ai stil! Celebrities".

Vedeta TV spune că este pregătită de competiție și că are toate atuu-urile pentru a-i impresiona pe cei trei jurați și  pe telespectatori. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

“Pentru mine Bravo, ai stil! este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace. Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala Bravo, ai stil! Celebrities.

Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, declară Raluca Dumitru. 

Citeste si: Andra Volos de la Puterea Dragostei, împreună cu Cosmin Contra. Cei doi se află la Belgrad


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si