În prima ediție a acestei săptămâni, o nouă concurentă a pășit în emisiune, concurenții fiind luați prin surprindere, deoarece nu se așteptau ca o fată să își facă apariția atât de curând. 

Cine este Raluca, noua concurentă din Casa Iubirii

Raluca, deși emoționată, a atras privirile băieților, fiind îmbrăcată într-o rochie scurtă, roșie, extrem de sexy și provocatoare. Tânăra brunetă nu a venit cu mână goală, ba chiar a venit cu un cadou pentru toți băieții.

Aceasta a oferit fiecăruia câte o cană.

Citeste si: ”Să mă bagi și pe mine în seamă un pic”. Sorin din Casa Iubirii îi oferă libertate Kingăi

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Raluca are vârsta de 29 de ani și este astrolog, dar a absolvit Facultatea de Jurnalism. După ce au descoperit ce meserie are nouă concurență, toți băieții au fost foarte încântați și i-au cerut tinerei să le spună ce anume le este scris în stele și ce șanse au să își întâlnească marea iubire în emisiune.

Ce caută Raluca într-un viitor partener

În timp ce băieții erau preocupați de găsirea sufletului lor pereche, Raluca a făcut dezvăluiri cu privire la calitățile pe care le caută într-un viitor partener.

Citeste si: Bianca de la "Casa Iubirii", acuzată că s-a întâlnit cu un băiat în afara emisiunii

Potrivit unor calcule astrologice, bruneta a precizat că se află în perioada cea mai potrivită pentru a-și găsi jumătatea în Casa Iubirii. Alesul ar trebuie să fie un băiat cu simțul umorului, deschis la minte, sociabil și care să adore călătoriile, informează Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si