Dani Mocanu și unul dintre frații săi rămân în arest la domiciliu și în arestul poliției, după ce, în cursul zilei de joi, judecătorii au decis că aceștia sunt adevărate pericole pentru societate.

Citește și: VIDEO- Percheziții la maneliștii care au încasat ajutoare ilegale în pandemie. Nume celebre, vizate de anchetă

Fratele lui Dani Mocanu, zi onomastică în arest

Ionuț Nando Mocanu își petrece ziua onomastică în arestul poliției, în timp ce fratele lui, Dani Mocanu, potrivit unei decizii dată joi de magistrați. Frații Mocanu sunt acuzați de fapte violente în multiple dosare, potrivit Spynews.

„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpatul MOCANU DANIEL şi menţine această măsură. Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul MOCANU IONUT NANDO, în prezent aflat în Arestul IPJ Argeş, rămasă definitivă prin încheiere penală nr. 89/C/CC/DL din data de 01.09.2022 pronunţată de Curtea de Apel Piteşti şi menţine această măsură”, a decis instanța.

Dani Mocanu riscă să fie trimis în judecată pentru fapte similare comise la Târgu Mureș. Dosarul respectiv din 2019 încă zace la Parchet.

Citește și: Ivana Knoll s-a dezlănțuit pe muzica lui Tzancă Uraganu: „N-ai inel pe degețel!”

Dani Mocanu, cuvinte de laude pentru instanță

După ce a ieșit din arest, Dani Mocanu a mulțumit numaidecât instanței pentru că a judecat corect, susținând că el doar a dorit să-i împace pe cei care au sărit la bătaie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Mii de mulţumiri instanţei că a judecat corect.(...) Sunt nevinovat! Sunt nevinovat eu, da? Toată lumea a văzut că sunt nevinovat, nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac. Eram în control judiciar, nu voiam să încalc legea”, a spus Dani Mocanu la ieșirea din tribunal, potrivit Observator.

O nouă decizie în dosarul lui Dani Mocanu. Hotărârea nu este definitivă

O nouă decizie în dosarul lui Dani Mocanu. Hotărârea nu este definitivă

[Sursa foto: spynews.ro]

Dani Mocanu a vorbit și despre fratele său.

„S-a autoapărat, a lovit în disperare. Asta este! Va plăti, dacă se va considera până la final că se va reţine această infracţiune”, a spus manelistul.

„Eu sunt singurul vinovat. E totul o făcătură. Frate-miu nu a făcut nimic. Eu am dat, eu trebuie să plătesc. Frate-miu ne-a ţinut doar să ne despartă”, a adăugat Nando Mocanu.

Citește și: Scântei în căsnicia lui Vali Vijelie. Ce mesaj a transmis soția manelistului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si