O nouă explozie a avut loc la Istanbul, marți seară, potrivit TVR. Trei mașini au fost distruse, în zona turistică a orașului.

Citește și: Ea este femeia care a ucis șase persoane și a rănit alte 81. Cine este Ahlam Albashir, de fapt

Trei mașini au explodat în cartierul Fatih din Istanbul în noaptea de 15 noiembrie.

Cauza exploziei este neclară, potrivit presei locale.

"O mașină a început să ardă dintr-un motiv necunoscut în cartierul Fatih din Istanbul, iar apoi flăcările s-au extins la mașinile parcate. Sunetele exploziilor s-au auzit în timpul incendiului, potrivit unor înregistrări ale camerelor telefoanelor mobile", informează portalul Haberturk.

Focul s-a extins la alte mașini parcate

Incendiul ar fi fost provocat nu de una, ci de mai multe explozii, relatează și ziarul Yeni Akit. Potrivit unor informații, șapte mașini ar fi fost grav avariate, iar exploziile au provocat panică în rândul populației.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pompierii au sosit la fața locului și au stins incendiul, în timp ce polițiștii au început cercetările asupra incidentului.

Arestări extinse în urma atentatului de duminică

Turcia a reținut 50 de suspecți după atacul cu bombă mortal din centrul Istanbulului de la sfârșitul săptămânii trecute, a declarat marți ministrul Justiției, Bekir Bozdag, potrivit CGTN.com.

Printre deţinuţi se numără o femeie siriană care a fost prinsă la scurt timp după incident, fiind acuzată că ar fi pus bomba care a explodat pe bulevardul Istiklal, a declarat Bozdag parlamentului.

„După aceea, au fost reținuți și mulți oameni care l-au asistat pe acest terorist și au fost considerați în legătură directă cu terorista”, a mai spus el.

Poliția turcă a declarat luni că femeia din Siria a mărturisit că a primit ordinul de atac de la Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK) și ramificația acestuia din Siria, Unitățile de Protecție a Poporului (YPG).

Ambele sunt considerate organizații teroriste de către Turcia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si