Premierul Viorica Dăncilă a gafat din nou, într-un interviu acordat România TV. Ea a vorbit despre relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis şi despre faptul că acesta este un om care nu acceptă consensul, adăugând: ”Cred că cea mai bună caracterizare e bine să ne-o face românii".

Viorica Dăncilă a fost întrebată cum l-ar caracteriza pe Klaus Iohannis: ” Mi-este greu să cataloghez preşedintele României, dar e un om care nu acceptă consensul.

Îmi este greu ca premier să pun etichetă preşedintelui, pentru că aş face ca dumnealui, aş face exact ce critic în aceste momente. Cred că cea mai bună caracterizare e bine să ne-o face (ne-o facă – nr) românii”, a spus liderul de la Palatul Victoria, fâcând un dezacord. Ea a criticat lipsa de consens din partea şefului statulu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru mine e greu de înţeles că acest război continuă şi că în permanenţă vorbim prin intermediul conferinţelor de presă, declaraţiilor de presă, când am putea să avem o discuţie aplicată, la telefon, nu despre noi, ci despre subiectele pentru ţară”, a spus ea.

Viorica Dăncilă a spus că nu se aştepta ca preşedintele ” să jignească premierul României, mai ales că premierul este o femeie”,  dar că ea este un om puternic şi poate trece peste aceste obstacole.

Premierul i-a caracterizat şi pe cei doi lideri ai coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, despre care a spus că sunt „oameni puternici, cu personalitate puternică, oameni implicaţi şi care vor să facă bine României”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si