Close sidebar
Close sidebar

O nouă ipoteză în cazul accidentului cumplit de la Șcheia: "Spunea că de luni va fi în costum. Închid ochii și văd doar asta”

Doi tineri, în vârstă de 21 de ani și 15 ani, și-au pierdut viața într-un tragic accident ce a avut loc la Șcheia, județul Iași. Singurul supraviețuitor face declarații halucinante.

Diana Bostan,

Accident rutier Șcheia


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Singurul supraviețuitor al accidentului de la Șcheia i-a în calcul și varianta sinuciderii. Mașina a lovit puternic un stâlp de electricitate, apoi s-a oprit în gardul unei case.

O nouă ipoteză în cazul accidentului cumplit de la Șcheia

Mașina ar fi fost condusă de tânărul în vârstă de 17 ani, iar acesta nu deținea permis de conducere.

Citește și: Accident rutier grav la Arad: două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe DN 7. Circulația a fost oprită

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Singurul supraviețuitor susține că la volanul mașinii nu se afla el, ci Andre Iulian, tânărul de 21 de ani care urma să se căsătorească în curând. Acesta ar fi vrut să se sinucidă din cauza certurilor pe care le avea cu iubita sa.

Ce a declarat singurul supraviețuitor al teribilului accident

„Ne-am urcat în mașină. Am plecat la PECO. Am alimentat de 20 de lei și am cumpărat 3 beri la sticlă. La omul care era la PECO i-a lăsat 10 lei bacșiș și i-a spus să nu zică la nimeni că el este un pic băut la volan. Andrei Iulian Alexa (n.r. – băiatul de 21 de ani care a murit) era la volan.

Nu avea permis, dar s-a urcat. Portiera stângă la mașină nu se deschidea, fiind doar două scaune. El era la volan, eu eram pe locul din dreapta și cumva între scaune, dar în spate era Edi (n.r. – băiatul de 15 ani care a decedat).

Citește și: O ambulanță cu pacienți a fost implicată într-un accident rutier în județul Vâlcea. Cinci persoane au fost transportate la spital

După ce am plecat de la PECO și am făcut niște curbe, băiatul de 21 de ani a spus că fie mor eu, fie murim toți 3 și a început a accelera. El a vrut să se omoare. Când s-a izbit în capul de pod, Edi atât a spus: Văleu. Apoi a murit. Îmi pare rău. Erau băieți buni și prietenii mei. Ne ajutam mereu, dar nu știu ce s-a întâmplat cu Iulian. El era un băiat liniștit. Am înțeles că de vreo săptămână se tot certa cu iubita lui care avea să-i devină soție. Nouă și prin sat a spus: Acum umblu murdar, dar de luni voi fi în costum. Eu acum iau calmante. Închid ochii și aud și văd doar asta”, a povestit  adolescentul de 17 ani  pentru  BZI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI