Presa din Asia a lansat o ipoteză în cazul fraților Tate, spunând că milionarul ar fi acuzat de crimă organizată și ar fi cerut ajutorul masonilor. Vizibil afectat când a văzut că va petrece sărbătorile după gratii, Andrew Tate a făcut un gest văzut de toată lumea. Acesta a format un triunghi cu degetele mâinilor și a privit insistent camerele video.

Citește și: Declarațiile lui Costi Ioniță despre Andrew Tate. „A salvat viețile a sute de milioane de băieței”

Declarațiile lui Costi Ioniță despre Andrew Tate. „A salvat viețile a sute de milioane de băieței”

Cei doi frați, Andrew Tate și Tristan Tate, sunt cercetați în arest, cu toate acestea, susținătorii nu contenesc să apară.

Costi Ioniță a făcut declarații despre Andrew Tate și se pare că și pentru acesta este un model demn de urmat.

Citește și: Două presupuse victime ale fraților Tate îi apără pe milionari: „Nu poți să mă treci victimă, dacă eu nu am spus că sunt victimă”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei doi frați au fost văzuți ieri, la Curtea de Apel București, unde au aflat că vor rămâne în arest preventiv. Într-o postare de pe Tik-Tok, Costi Ioniță povestește cum a aflat prima dată de Andrew Tate și spune că britanicul îi influențează în bine pe tineri.

Citește și:  Frații Tate rămân în arest

Două presupuse victime ale fraților Tate îi apără pe milionari: „Nu poți să mă treci victimă, dacă eu nu am spus că sunt victimă”

Două fete care au fost trecute ca fiind victime în dosarul fraților Tate, neagă complet faptul că ele ar fi controlate de aceștia. Totuși, ele au niște tatuaje bizare.

Două tinere despre care s-a spus în presă că sunt victime ale fraților Tate, susțin că în dosar ele au fost trecute ca părți vătămate fără ca ele să se declare victimele  milionarilor.

Citește și:  Frații Tate află dacă vor fi eliberați

Curtea de Apel București a decis ca frații Andrew și Tristan Tate să rămână în arest preventiv.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si