Părinții tinerilor uciși la 2 Mai au cerut schimbarea încadrării cazului lui Vlad Pascu, de la ucidere din culpă, la omor calificat. Astăzi, Judecătoria Mangalia a luat o decizie în privința încadrării cazului.

Pentru ce infracțiune va fi judecat Vlad Pascu?

Lovitură pentru părinții tinerilor de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a decis

Judecătoria Mangalia a decis fapta pentru care va fi judecat Vlad Pascu, după ce părinții tinerilor pe care acesta i-a ucis în stațiunea 2 Mai, au cerut schimbarea încadrării. 

Judecătoria a decis ca Vlad Pascu să fie judecat, în continuare, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. 

Decizia judecătoriei este o lovitură pentru părinții Robertei și ai lui Sebastian, care au dorit ca Vlad Pascu, criminalul copiilor lor, să fie judecat pentru omor calificat.

Citește și: VIDEO Au fost momente dificile pentru părinții victimelor de la 2 Mai. Aceștia au retrăit tragedia care le-a ucis copiii, iar mamei lui Sebi i s-a făcut rău în sala de judecată. Vlad Pascu nu a schițat nimic

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Vlad Pascu va scăpa aproape basma curată de pedeapsă

[Sursa foto: Facebook]

Următorul termen al procesului a fost stabilit pe data de 21.06.2024. La proces va fi citat un martor, potrivit hotărârii judecătorești.

"Judecătoria Mangalia(...) respinge ca neîntemeiată cererea de schimbare a încadrării juridice formulată de părţile civile Olariu Mihaela, Olariu Valentin, Olariu Maria- Selena, Olariu Maria, Olariu Marin, Tănase Andreea, Dinu Gabriela, prin avocat Ganea Daniela.

Repune cauza pe rolul instanţei şi fixează termen de judecată la data de 21.06.2024, ora 10,00, cu citarea părţilor şi a martorului Radu Gabriel, propus de părţile civile, inclusiv telefonic. Cu cale de atac o dată cu fondul cauzei. Pronunţată prin punerea prezentei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei, astăzi 14.06.2024", se arată în hotărârea Judecătoriei Mangalia, informează Agerpres.

Citește și: Ce se va întâmpla cu Vlad Pascu, după ce a cerut arestul preventiv la domiciliu. Decizia luată de Judecătoria Mangalia

Citeste si: Sebastian din „Casa Iubirii” a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei. „Mă gândeam că Patrick ieri ne-a combinat.”- kfetele.ro

Citeste si: Anda Adam, etalon de eleganță și stil! Imagini spectaculoase de la nunta artistei cu Yosif Mohaci- radioimpuls.ro

Vlad Pascu va scăpa aproape basma curată de pedeapsă

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

La o înfățișare în fața instanței, Vlad Pascu și-a cerut iertare în fața părinților Robertei și ai lui Sebi, cei doi tineri pe care i-a lovit mortal cu mașina în luna august a anului trecut, în stațiune 2 Mai. La momentul accidentului, Vlad Pascu se afla sub influența băturilor alcoolice și a substanțelor interzise.

”Îmi pare extrem de rău de această tragedie! Regret fapta în sine! Îmi pare rău, dar, din păcate, nu mai pot face nimic ca acest accident teribil...  îmi pare rău că nu am apucat să le cer iertare părinților, am interdicție să vorbesc cu părțile civile”, a declarat Vlad Pascu în sala de judecată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si