Povestea dramatica a familiei Stoian, cea ajutata luna trecuta de Gigi Becali la finalul anului trecut, continua sa se desfasoare in aceeasi nota.

Zilele trecute, fiul suferind al sotilor Stoian, Marian Daniel Stoian (18 ani), cel diagnosticat cu tetrapareza spastica, a facut o noua complicatie medicala. De acesta data insa, familia greu incercata care in trecut a ramas fara casa, a fost nevoita sa cheme salvarea si sa il transporte pe cel mic de urgenta, la spital.

Ajuns la Camera de Garda, dupa consult si analize, medicii i-au instintat pe parinti ca asupra fiului lor planeaza suspiciunea de leucemie si ca vor trebui sa il supuna altor investigatii.

Citeste si: Ce se intampla la poarta palatului lui Gigi Becali, chiar in aceste momente!

“L-au gasit suspect de leucemie. Avea scaun prelungit si febra mare care nu scadea deloc. Astea au fost simptomele pe care le avea. Asta si o paloare nesanatoasa. Ne-au spus ca la analize ii ies mai multe globule albe fata de cele rosii si i-au dat tratament injectabil.

Ne-am externat, dar mergem zilnic la Campina, la spital, dimineata si seara, o data la 12 ore, pentru a i se face injectia. Analizele le vom repeta peste 10 zile. Eu il transport pe copil, il invelesc in paturi si merg cu el la spital. Noroc ca am dat de medici cumsecade care s-au indurat de noi. Sotia mea a trebuit sa mearga la dializa, iar eu sa ma ocup de baiat.
E greu rau, si fizic si financiar, pe langa cel bolnav mai aveam doi copii acasa”, ne-a declarat Cornel Stoian, tatal familiei ajutate de Gigi Becali.

Ce a patit familia Stoian in luna decembrie 2017

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Lacramioara Stoian a stat ore in sir, in frig, in fata vilei lui Gigi Becali, impreuna cu fiul ei de 18 ani, aflat in scaun cu rotile.

Marian Daniel Stoian are tetrapareza spastica si se afla in scaun cu rotile de cand se stie, iar de mers pe picioarele lui nu a facut-o niciodata!

“Daca nu era domnul Gigi Becali muream de frig, in strada, cu sotia si copiii. Dansul ne-a dat bani sa ne luam o camera cu chirie. Ne-a platit chiar pe doua luni. Suntem 5 suflete intr-o camera, intr-un camin de nefamilisti. Platim 800 de lei pe luna ca sa avem un acoperis, un loc cald pentru copii. Casa pe care o aveam la Poiana Campina s-a daramat, a cazut pe noi, iar acum incercam sa o ridicam din nou. Noi asta ne dorim, sa facem casa pentru copii, dar nu avem bani de materiale.

Sotia mea e pensionata pe caz de boala, are insuficienta renala si e pe dializa, iar fiul s-a nascut asa, cu tetrapareza spastica si e paralizat. In afara de asta mai aveam doi copii. E greu, dar asta ne este crucea. Macar doua camere sa reusim sa ridicam, sa nu mai stam cu chirie, cu copiii, ca baiatul are nevoie de ingrijire speciala”, ne-a spus tatal cu emotie.

Ajutor pentru familia Stoian!

 

Daca doriti sa oferiti un ajutor familiei Stoian, telefonati la 0724.243. 510 scrieti-ne pe [email protected]

 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cei care doresc sa ajute acest caz pot face donatii in conturile: RON: RO29BTRLRONCRT0430696401

EUR: RO76BTRLEURCRT0430696401

Titular cont: Stoian Cornel

Cont deschis la Banca Transilvania – Sucursala Ploiesti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si