Ana Patriciu si Catalin Saizescu au avut de impartit un apartament cu mansarda situat intr-o vila dintr-o zona centrala a Bucurestiului. Itele afacerii sunt destul de incurcate: locuinta a apartinut unei persoane care ii datora lui Saizescu foarte multi bani, iar regizorul a obtinut impotriva lui un sechestru asigurator si a incercat sa-l execute silit. Pana sa se ajunga la executare, barbatul a vandut insa apartamentul fiicei lui Dinu Patriciu printr-un contract semnat la notar, in anul 2012.

Ana Patriciu
Ana Patriciu

Catalin Saizescu a incercat sa atace in instanta valabilitatea contractului, in conditiile in care apartamentul ar fi trebuit sa ajunga la el si, dupa cativa ani buni de procese, a reusit sa-i convinga pe judecatori ca are dreptate. In octombire 2015, Tribunalul Bucuresti constata „inopozabilitatea fata de reclamant a contractului de vanzare-cumparare” (inopozabilitate= sanctiunea aplicata unui act valabil incheiat, pentru neindeplinirea unor formalitati ulterioare incheierii lui – nesocotirea unor cerinte de publicitate fata de terti sau a lipsei ori depasirii puterii de a reprezenta). Ana Patriciu a facut apel, insa in urma cu trei zile a pierdut definitiv din cauza faptului ca nu a achitat in totalitate taxa de timbru.

Catalin Saizescu, fiul celebrului Geo Saizescu
Catalin Saizescu, fiul celebrului Geo Saizescu

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Decizia instantei nu inseamna ca Saizescu intra automat in posesia imobilului, el trebuind sa urmeze alte etape legale pentru a ajunge la acest lucru. De asemenea, judecatorii i-au respins regizorului cererea de a o elimina pe Ana Patriciu din cartea funciara a imobilului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si