Protecția copilului Prahova  a cerut în instanţă decăderea din drepturile părinteşti a femeii, în cazul copilului de cinci ani. 

Solicitarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova a fost trimisă la Judecătoria Ploieşti, sconform unui comunicat al instituţiei, remis, miercuri, presei.

În prezent, al treilea copil al femeii, un băiețel în vârstă de 5 ani, se află în grija tatălui, în familia extinsă a părintelui său.

Citeste si: VIDEO| El este tatăl gemenilor morți în Ploiești. Ce spune bărbatul despre mama copiilor lui

Mama gemenilor morți la Ploiești, acuzată oficial de ucidere din culpă

Mama gemenilor din Ploieşti, care au murit după ce au căzut de la etajul zece al blocului, în timp ce femeia făcea un LIVE pe Facebook, este acuzată oficial de ucidere din culpă. 

Aceasta este cercetată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești în stare de libertate, a informat un comunicat al Parchetului Public de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Andreea, mama gemenilor, a fost pusă recent sub acuzare de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Mama gemenilor din Ploiești este urmărită penal pentru ucidere din culpă

Mama gemenilor învinovățește pe altcineva pentru moartea acestora

Într-o declarație pentru un post de televizune, Andreea a recunoscut că a închis copiii singuri în cameră, pentru a putea petrce timp pe rețeaua de socializare. Aceasta nu se consideră vinovată de tragedie, ci dă vina pe prietena ei, care se afla în casă în acel moment.

Mama gemenilor o învinovățește pe pe prietena ei, care se afla în casă în acel moment. Andreea susține că prieten ei ar fi vinovată de moartea copiilor.

”Am făcut un live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute pe live, n-am stat", susține mama gemenilor.

Citeste si: VIDEO| Andreea, mama gemenilor, este din nou live pe rețelele de socializare. Femeia continuă să facă TikTok-uri

Medic despre mama gemenilor morți la Ploiești: ,,Mi s-a părut foarte tetrală" 

Mama gemenilor de doi ani care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului, în timp ce femeia făcea LIVE pe Facebook, pare că nu i-a impresionat deloc pe medici.

,,Mi s-a părut foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat. Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte. Noi, lucrătorii din Urgenţă", a declarat Violeta Tănase, de la Spitalul de Urgenţă Ploieşti.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO| Mama gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul 10, interviu EXCLUSIV pentru Știrile Kanal D: ”Copiii mei nu aveau cum să ajungă acolo!”

Acuzații grave la adresa mamei gemenilor morți: ,,Făcea prostituție, se plimba cu mașini scumpe și copiii mureau de foame”

"Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi. A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani”,  spus Marius Andrei Bilică, fratele femeii. 

Andreea, mama gemenilor, mai avea un copil de 5 ani și se pare că a practicat prostituția în Italia. 

Citeste si: Ce vedetă a pierdut un copil în același fel în care au murit gemenii din Ploiești. Detalii șocante

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si