Nicuşor Iordan a intrat în atenţia Fiscului chiar în perioada în care s-a declanşat scandalul cu fiica lui Aurelian Preda. Ana Maria l-a acuzat pe Iordan de abuz sexual, pornografie infantilă și șantaj. Ana le-a povestit procurorilor cum Nicușor Iordan îi spunea că face sex cu ea ca să economisească bani. ”La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată.

Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual”, a spus Ana Maria Preda.( citeşte detalii despre viaţa dublă a lui Aurelian Preda)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: 100.000 euro, prețul tăcerii pentru fiica lui Aurelian Preda! Atât i s-a cerut lui Nicușor Iordan pentru închiderea cazului ”violul”! EXCLUSIV

Nicuşor Iordan a intrat în atenţia Fiscului: "Resping toate acuzațiile care mi se aduc" 

”Înțeleg să resping toate acuzațiile care mi se aduc, este opinia domnișoarei Ana Maria și atât. Chiar dacă opinia acesteia este exprimată și în scris! Înțeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment... Legislația penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică. Mi-au fost aduse atâtea acuzații, s-au făcut afirmații mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat.

Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă!   Fac mențiunea că după ce am fost șantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum de încearcă un șantaj mediatic în ceea ce mă privește”,  a scris Nicușor Iordan pe contul ei de socializare. 

Nicuşor Iordan a intrat în atenţia Fiscului. Are de plătit dobânzi și penalități de întârziere  

Pe 10 septembrie 2019, numele lui Nicuşor Iordan a apărut pe o listă întocmită de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice BUCUREŞTI- Administraţia Sector 4 a Finanţelor Publice. “În temeiul art. 47 alin.(4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili”, se arată în anunţul colectiv al ANAF. Iordan figurează cu o „decizie de calcul accesorii” din 1 iulie 2012. Accesoriile sunt dobânzi și penalități de întârziere aferente obligațiilor fiscale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si