Nu trece zi fără ca detalii halucinante să nu iasă la iveală în cazul criminalului de la Caracal! Anchetatorii găsesc noi probe care îl incriminează pe Gheorghe Dincă, monstrul care pare să aibă mult mai multe victime decât cele recunoscute până acum, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Citeste si: Carmen Pleșea, imagini șocante cu mama ei în timp ce se trata de tumoare! Femeia a murit la scurtă vreme

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Citeste si: Adrian Minune, atras ca un magnet de o mașină din anii '80, deși în parcare îl aștepta un bolid de peste 100.000 euro! Cum arată modelul care l-a făcut pe cântăreț să reacționeze așa? VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Fratele lui Mihai Bendeac a devenit campion la fotbal... american! FOTO

Oamenii legii caută permanent dovezi pentru a elucida acest caz incredibil în România. De la celebrul butoi în care ar fi fost arsă Alexandra până la obiecte ciudate, toate au fost ridicate de polițiști și cercetate în amănunt. Recent, în casa lui Gheorghe Dincă s-au găsit și noi pete de sânge, descoperite pe pereții locuinței.

Șocant este faptul cum a încercat criminalul să-și mascheze urmele, și anume a dat cu ciment peste ele. Mai mult, dincolo de pereți, anchetatorii au mai găsit sânge pe un calendar, pe o pereche de pantaloni ai lui Gheorghe Dincă, dar și pe o piesă de mobilier.

Criminalul de la Caracal a fost atacat din nou de victime! ” Am reușit să fug”

Pe de altă parte, ieri, criminalul de la Caracal a fost atacat din nou de victime, o altă tânără din oraș care susține că a trăit momente traumatizante provocate de Gheorghe Dincă. Aceasta a vorbit, sub protecția anonimatului, că monstrul ar fi abordat-o să o ia la ocazie, iar în momentul în care l-a refuzat, el a ameninaț-o cu un cuțit!!! ”A fost îngrozitor, mi-a fost atât de frică. Am reușit să fug de lângă mașină, însă nu am vrut să povestesc nimănui nimic atunci, de teamă”, a dezăluit tânăra la o emisiune TV.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si