Un bărbat din Ilfov a fost păcălit că are acoperișul stricat și are nevoie de reparații. La finalul lucrării, așa-zișii muncitori i-au cerut dublu față de suma stabilită inițial.

Citește și: Un tânăr din Brașov a fost reținut pentru șantaj. Bărbatul a fost prins pe aeroport

Din fericire, escrocii au fost filmați de camerele de supraveghere și au putut fi dați pe mâna poliției.

Noua metodă de înșelăciune 

Presupușii constructori l-au abordat pe tânăr chiar în fața locuinței lui din Corbeanca. I-au spus că problemele de la acoperișul casei se văd din stradă și s-au oferit să îl ajute.

Bărbații aveau și salopete, ca să dea o aparență de oameni care lucrează în domeniu, potrivit Digi24.

Citește și: Un călugăr din Suceava ar fi abuzat sexual doi minori, după ce i-a îmbătat în camera unei pensiuni turistice

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Am scris împreună, câți metri liniari, cât costă un metru de lucrare, am ajuns la un preț comun de 2500 de lei, un preț mare, dar era o zi cu soare și o zi cu soare în care mi-am zis că uite, Dumnezeu vrea să rezolv eu toate problemele pe care le

am eu cu acoperișul, și s-au apucat de lucrare", a povestit bărbatul.

Citește și: Patru adolescenți sunt acuzați că ar fi spart două școli. Ce au furat

După ce au terminat lucrarea, bărbații i-au spus că prețul s-a dublat. Când victima a refuzat să le dea banii, au trecut la amenințări.

Avertismentul Poliției- metoda este folosită în toată țara 

Bărbatul a plătit, în final, 6.000 de lei pentru o lucrare de care nici măcar nu e sigur că avea nevoie.

Metoda este folosită în toată țara, atrag atenția polițiștii.

Pe un blog zeci de români povestesc cum au fost păcăliți prin metoda "acoperișul" și cum au fost convinși să plătească mii de euro, în unele cazuri chiar și de 10 ori mai mult decât prețul real al lucrărilor.

Dacă vă considerați înșelați sau v-au fost sustrase bunuri, sesizați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați 112.

Numai anul acesta, în județul Ilfov, au fost înregistrate 8 sesizări de la persoane care au fost înșelate prin metoda "Accidentul", "Acoperișul" sau metoda "Apă-canal".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si