Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu poate inaugura soseaua pentru ca firele de inalta tensiune trec la cativa metri de drum. acum vor fi mutati stalpii. Intre timp, camioanele grele trec prin oras si le distrug casele localnicilor.

soseaua de centura a municipiului Caracal a fost construita mult prea aproape de stalpii de la reteaua de inalta tensiune.

In mod ciudat, cei responsabili au sesizat “eroarea” abia cand voiau sa taie panglica de inaugurare.

Constructia a inceput in 2011. Drumul ar fi trebuit sa fie gata acum doi ani, dar trei sensuri giratorii care nu fusesera trecute in proiect au intarziat lucrarea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Acum, cei responsabili de lucrare- Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere- trebuie sa mute stalpii “problema” doar ca operatiunea s-a lovit de mai multe piedici.

Alin serbanescu, purtator de cuvant CNAIR: “A fost nevoie de expropieri suplimentare pentru relocarea acelor stalpi de inalta tensiune care pot sta in zona de siguranta a drumului.”

Reprezentantii CNAIR sunt optimisti si promit ca pe centura din

Caracal se va circula din vara.

Liviu Radu, primar Caracal: “Sper ca de data aceasta sa fie adevarata aceasta data de receptie pentru ca s-au mai inaintat altadata alte receptii si ele nu au mai fost finalizate.”

Constructia de 10,5 km de sosea a costat 10 milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si