Close sidebar
Close sidebar

O noua minune se inscrie pe lista intamplarilor ciudate petrecute la Caracal: Soseaua de centura, care a costat 10 milioane de euro, nu poate fi circulata

Centura de ocolire a orasului Caracal, care a costat 10 milioane de euro, nu poate fi circulata.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu poate inaugura soseaua pentru ca firele de inalta tensiune trec la cativa metri de drum. acum vor fi mutati stalpii. Intre timp, camioanele grele trec prin oras si le distrug casele localnicilor.

soseaua de centura a municipiului Caracal a fost construita mult prea aproape de stalpii de la reteaua de inalta tensiune. In mod ciudat, cei responsabili au sesizat “eroarea” abia cand voiau sa taie panglica de inaugurare.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Constructia a inceput in 2011. Drumul ar fi trebuit sa fie gata acum doi ani, dar trei sensuri giratorii care nu fusesera trecute in proiect au intarziat lucrarea.

Acum, cei responsabili de lucrare- Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere- trebuie sa mute stalpii “problema” doar ca operatiunea s-a lovit de mai multe piedici.

Alin serbanescu, purtator de cuvant CNAIR: “A fost nevoie de expropieri suplimentare pentru relocarea acelor stalpi de inalta tensiune care pot sta in zona de siguranta a drumului.”

Reprezentantii CNAIR sunt optimisti si promit ca pe centura din Caracal se va circula din vara.

Liviu Radu, primar Caracal: “Sper ca de data aceasta sa fie adevarata aceasta data de receptie pentru ca s-au mai inaintat altadata alte receptii si ele nu au mai fost finalizate.”

Constructia de 10,5 km de sosea a costat 10 milioane de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI