Close sidebar
Close sidebar

O noua propunere legislativa poate schimba din temelii invatamantul din Romania - Urmeaza sa avem 15 ani de scoala obligatorie

Reprezentantii UDMR si cei ai PSD au venit cu o propunere legislativa prin care Invatamantul Obligatoriu din Romania sa fie extins la 15 ani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform proiectului, un copil va trebui sa faca obligatoriu 2 ani de gradinita (grupa mijlocie si mare), apoi clasa pregatitoare urmata de 4 clase primare, 4 clase la gimnaziu si inca 4 clase de liceu.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In momentul de fata, invatamantul obligatoriu este de 11 ani, incluzand clasa pregatitoare si doar primii doi ani de liceu.

Acest proiect a fost initiat de catre deputatul UDMR Szabo Odon si semnat de 26 de deputati si senatori de la UDMR si PSD.

Acestia spun ca aceasta propunere este in conformitate cu tendintele europene in domeniu si ca ar fi benefic pentru sistemul de invatamant romanesc.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI