La sfârșitul lunii iunie 2024, Diana Cojocari, mama Mădălinei Cojocari, fetița de doar 12 ani dispărută în circumstanțe neclare cu doi ani în urmă, a fost desemnată oficial în calitate de "suspect".

Citește și: Mădălina, fetița care a dispărut acum cinci luni în SUA, este de negăsit. Marți a împlinit 12 ani

Departamentul de Poliție din Cornelius, orașul din Carolina de Nord în care locuia familia emigrată din Republica Moldova, a declarat că femeia are calitatea de "suspect" în cazul dispariției Mădălinei, dar nu este reținută, căutată și nu se confruntă

cu noi acuzații.

La mai puțin de două săptămâni după această răsturnare de situație din dosarul fetiței dispărute, poliția americană suspectează că Diana Cojocari a fugit din SUA.

Mama Mădălinei Cojocari, de negăsit în SUA

Suspiciunea a apărut după ce Diana Cojocari a postat pe Facebook o fotografie dintr-un avion care se îndrepta spre București, împreună cu mama ei.

Imaginea a apărut pe grupul de Facebook „Unde este Mădălina Cojocari?” pe 6 iulie. "În drum de la New York JFK la Frankfurt, apoi București... după 9 ani de absență din țară...” se spune în legenda fotografiei.

Diana Cojocari, alături de mama ei

Diana Cojocari, alături de mama ei, în drum spre Bucuresti

[Sursa foto: NY Post]

Unde a dispărut mama Mădălinei Cojocari?

Poliția a confirmat că i-a confiscat pașaportul lui Cojocari când aceasta a fost arestată în decembrie 2022 și nu i l-a mai dat înapoi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei- wowbiz.ro

Cu toate acestea, o sursă din departament a declarat pentru presa că este posibil să fi solicitat un pașaport de urgență, care i-ar fi permis să părăsească SUA.

Poliția spune că nu a vorbit cu mama de când a fost eliberată din închisoare în mai. Un reporter român a susținut că Cojocari nu se află în Moldova, ci în România vecină, potrivit WCCB.

Ultima imagine cu Madalina Cojocari

Ultima imagine cu Madalina Cojocari

[Sursa foto: Twitter]

De ce nu au raportat părinții dispariția Mădălinei?

Mădălina Cojocari a fost văzută ultima dată când cobora din autobuzul care o ducea spre școală, în orașul Cornelius, în luna noiembrie 2022.

Diana Cojocari și soțul ei, Christopher Palmiter, tatăl vitreg al Mădălinei, nu au raportat dispariția fetei decât câteva săptămâni mai târziu, pe 15 decembrie 2022.

Căsătoria lui Christopher Palmiter și Dianei Cojocari a fost expusă publicului când acesta a fost judecat și acuzat numai că nu a raportat dispariția fiicei sale vitrege. Juriul a deliberat doar câteva minute și l-a găsit vinovat. El a fost condamnat la 30 de luni perioadă de probațiuni.

Citeste si: Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Palmiter a mărturisit că a cunoscut-o pe Diana Cojocari folosind un serviciu online. El a zburat în țara natală a Dianei, Moldova, înainte ca ea și fiica ei să imigreze în Statele Unite la sfârșitul anului 2015.

În timpul procesului, jurații au audiat mărturii care subliniau ceea ce avocații au descris drept „comportamente ciudate” ale Dianei Cojocari. Juraților li s-a spus că femeia ținea ritualuri bazate pe credință, care implicau uneori cuțite și foc.

De asemenea, juraților li s-a mai spus că femeia era paranoică și credea că agenții ruși îi pun familia în pericol, potrivit stiri.md.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si