Drama familiei Ganea a inceput in urma cu doi ani, cand Iulia, atunci gavida in opt luni, a fost calcata de o masina pe trecerea de pietoni din Cristian, localitatea unde locuia.

 

Iulia Ganea si Laurentiu Ganea, inainte de accident

Pentru bebelusul pe care il purta in pantece nu s-a mai putut face nimic, insa Iulia, grav ranita la cap, a fost in coma luni bune. Apoi, dupa mai multe operatii, familia a luat decizia de a o duce la tratament in Israel.

Acum, Iulia este intr-o stare neuro-vegetativa, nu merge, nu vorbeste si nimeni nu stie daca intelege ce se intampla in jurul ei. Sotul ei si parintii tinerei au fost in toti acesti ani cei care au ingrijit-o permanent, au imbracat-o, au hranit-o ca pe un bebelus si au facut cu ea fel de fel de exercitii de recuperare pentru ca trupul Iuliei sa nu se degradeze.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iulia ganea a facut recuperare acasa

Laurentiu Ganea a luptat in toti acesti ani, a sperat intr-o minune si a incercat sa gaseasca tratamente miraculoase. O sansa le-a fost oferita acum la o clinica din Thailanda unde se face implant de celule stem si unde medicii au spus ca exista o sansa pentru Iulia.

Asa arata Iulia Ganea inainte de a pleca in Thailanda

Asa ca, luni dimineata, Iulia a fost imbarcata intr-un avion cu destinatia Thailanda. Cu ea se afla acum mama ei.
“Am gasit o clinica in Thailanda, unde se face implant cu celule stem. Suntem programati pentru 30 ianuarie. Au acceptat cazul. Eu inca mai sper intr-o minune”, ne-a marturisit Laurentiu Ganea in urma cu putin timp.

Persoanele care vor sa o ajute pe Iulia pot depune bani in contul deschis la BCR- RO25RNCB0318029686080001, pe numele Ganea Laurentiu Florin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si