În urma incidentului două persoane aflate la bord au murit, potrivit guvernatorului orașului și presei locale, relatează Reuters.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit in mijlocul unui cartier din Turcia

Nu era nimeni altcineva la bord decât pilotul și copilotul, a declarat biroul guvernatorului provinciei într-un comunicat.

Citeste si: Un avion Air France care făcea o cursă Paris – Erevan a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă. Care este cauza

Imaginile difuzate la televizor au arătat cum fum negru iese din avion care s-a prăbușit în mijlocul unui cartier rezidențial.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Guvernatorul Bursei, Yakup Canbolat, a declarat că două case și două vehicule au fost grav avariate, adăugând că o anchetă a fost deschisă imediat.

AVION de pasageri PRĂBUȘIT pentru că piloții fumau în cabină

Zborul EgyptAir MS804 Paris-Cairo s-a prăbușit în Marea Mediterană pe 19 mai 2016, cu 66 de persoane la bord, din cauza unui incendiu izbucnit în cabina de pilotaj în urma unei scăpări de oxigen din masca de la copilot.

Oxigenul s-a aprins întrucât comandandul sau copilotul, după toate probabilitățile, fumau la 11.278 de metri altitudine. La șase ani după acel dezastru, unii dintre cei mai importanți experți ai lumii au făcut lumină în acest caz.

Citeste si: VIDEO- Un aparat de zbor s-a prăbușit în județul Bacău. MApN informează că nu este o aeronavă militară

Un document de 134 de pagini pe care Corriere della Sera l-a consultat în exclusivitate reconstituie ultimele momente ale zborului încheiat tragic.

Dosarul a fost trimis în urmă cu o lună la Curtea de Apel din Paris, deoarece printre victime se numără și 12 francezi, scrie  ziare.com.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si