O  nunta cum n-a vazut Franta a facut familia bastanului Grefi. Stabilit in Strasbourg, bogatul clan a vrut sa le arate tuturor petrecerile imparatesti care, pana mai ieri, se tineau pe taram romanesc. Din "meniu" n-au lipsit aurul, alaiul de limuzine si mancarurile fine.

Emotionati, Angela si Francesco au stralucit din cap pana-n picioare, in tinute scumpe.

Tanara a aratat ca o regina.

Pe cap a purtat o coronita batuta-n pietre pretioase, asemenea pantofilor, iar rochia superba a avut un guler evantai si o trena pe masura: 10 metri, din cel mai fin voal au avut de carat domnisoarele de onoare.

Nici mirele nu s-a lasat mai prejos. La costumul de firma a accesorizat un ceas din aur.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Verighetele au fost la fel de pretioase: din aur alb cu diamante.

Inainte sa ia mireasa, socrul mare a scos din buzunar un teanc de euro ca sa asigure familia fetei ca tanara va avea o viata lipsita de griji.

La restaurant mirii au stat pe jilturi si s-au ospatat regeste impreuna cu cei 400 de invitati. Vedeta a fost tortul urias, inalt de aproape trei metri, care a numarat noua etaje.

La asa nunta, nici darul nu a fost de neglijat. Invitatii au dat 500 de euro pentru tinerii insuratei, semn ca romilor le merge bine peste hotare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si