La o vârstă înaintată, Iris Jones a crezut că și-a găsit marea dragoste atunci când l-a întâlnit pe Mohamed Ibrahim, un bărbat cu 46 de ani mai tânăr decât ea.

Egipteanul în vârstă de 37 de ani i-a furat inima pensionarei astfel că, după ce s-au cunoscut pe o rețea de socializare, cei doi au și făcut nunta la finalul anului 2020, în Egipt.

Citește și: Când intră banii pe cardurile sociale pentru alimente în luna iunie? Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă

pensionara, casatorie, divort, batrana pacalita

Mariajul bătrânei cu egipteanul a durat doar 3 ani 

Din păcate pentru Iris, la doar 3 ani după ce și-au jurat iubire veșnică, bătrâna din Marea Britanie a fost nevoită să îl dea afară din casă pe soțul ei, pentru că mariajul lor nu mai funcționa deloc.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

În cadrul unui interviu, pensionara a mărturisit că atitudinea lui Mohamed față de ea s-a schimbat la scurt timp după nuntă. Ulterior, egipteanul s-a îndrăgostit de o altă femeie în vârstă. Totuși, noua sa cucerire este mult mai tânără decât Iris și are doar 61 de ani.

După experiența prin care a trecut, pensionara din Regatul Unit vrea să le atragă atenția tuturor femeilor care ar putea ajunge în locul ei.

„Nu m-am așteptat niciodată să mă îndrăgostesc de cineva cu 46 de ani mai tânăr decât mine, dar am făcut-o. Am adorat totul la Mohamed.(...) Un avertisment pentru toate femeile vulnerabile de pe internet, care discută cu escroci, crezând că trimit mesaje unor bărbați adevărați pe site-uri de întâlniri legitime. Trebuie să conștientizați faptul că aceștia sunt interesați doar să pună labele murdare pe banii dumneavoastră și vă vor vorbi dulce timp de câteva săptămâni sau chiar luni pentru a-și atinge scopul.

Eu însumi am fost ținta a patru escroci în ultimele luni și mă consider acum un vânător de escroci competent”, a povestit Iris, pentru Closer.

Citește și: Ce se întâmplă cu pensiile de sub 3.000 de lei. Anunțul momentului făcut de liderii coaliției de guvernare

pensionara, casatorie, divort, batrana pacalita


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si