Conform cercetărilor efectuate în acest caz, s-a stabilit că la data de 7 mai 2022 individul a pătruns fără drept în gospodăria unei pensionare în vârstă de 88 de ani care locuiește singură. Femeia se află într-o vădită stare de vulnerabilitate, din cauza vârstei și stării de sănătate, respectiv cu deficiențe locomotorii, notează  Agerpres.

Citeste si: Un bărbat din Neamț a aflat la Buzău care e amenda pentru o sacoșă de trufe culese ilegal

Mai apoi, tâlharul a pătruns în interiorul locuinței unde, cu fața acoperită cu o mască chirurgicală, s-a apropiat de bătrână și prin amenințarea cu un cuțit i-a solicitat să-i dea toți banii pe care îi avea.

Bărbatul a vrut să o jefuiască pe femeie

Polițiștii care se ocupă de caz afirmă că, având prezență de spirit, pensionara în vârstă de 88 de ani a apucat cu mâna dreaptă cuțitul pe care individul l-a îndreptat spre ea, tăindu-se în palmă, iar cu mâna stângă i-a îndepărtat bărbatului masca chirurgicală care-i acoperea chipul, dar și fesul pe care îl purta pe cap. Din nefericire femeia nu l-a putea recunoaște pe bărbat, sesizând doar că purta pantaloni scurți de culoare închisă, deoarece picioarele în partea de jos erau descoperite. Bărbatul și-a pus fesul la loc pe cap, a prins-o cu mâna de față pe femeie provocându-i leziuni, cerându-i în continuare să-i dea toți banii pe care îi are în casă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Judecătoare din Iași, hărțuită de o doctoriță geloasă pentru că s-ar fi dat la iubitul ei

Pentru a reuși să scape de agresor, femeia l-a mințit pe acesta că sumele de bani le ține într-un borcan ascuns în afara locuinței, cerându-i să îl urmeze pentru a-i arăta locul exact.

Astfel, sprijinindu-se de obiectele din jur și fiind urmată îndeaproape de agresor, femeia a reușit să iasă din casă, moment în care a început să strige după ajutor, strigăte care au alarmat vecinii și l-au speriat pe inculpat care a

fugit, părăsind curtea locuinței.

Față de bărbat s-a dispus, pe 8 mai, măsura reținerii pentru 24 de ore, iar pe 9 mai judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gura Humorului a admis cererea de arestare preventivă și a dispus emiterea unui mandat pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. 

Citeste si: Un polițist din București a fost condamnat pentru șpagă de peste 1 milion de euro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si