O persoană a căzut de la înălțime în incinta unei societăți comerciale, iar două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost nevoite să intervină. Aceștia au găsit la fața locului un bărbat prăbușit pe o bucată de beton de la 10 metri înălțime. 

Citește și: O elevă a unui liceu din Capitală a căzut de la etajul unu

Cu ajutorul autospecialei de intervenție și salvare de la înălțime, victima, conștientă și cooperantă, a fost coborâtă și predată echipajelor SAJ, care i-au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean

de urgență Tulcea.

Citește și: Cruzime de neimaginat! O mamă și-a aruncat bebelușul de doar 2 luni de la etajul 5! Ce s-a întâmplat cu micuțul

O elevă a unui liceu din Capitală a căzut de la etajul unu

O adolescentă, elevă a liceului tehnic Viaceslav Harnaj din Capitală ar fi căzut de la etajul 1 al instituției de învățământ.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânăra în vârstă de 18 ani a fost transportată la Spitalul Elias din București pentru îngrijiri medicale. Aceasta a suferit mai multe traumatisme la membrele inferioare.

Citește și:  O mamă și-a ucis cu sânge rece ambii băieți, iar apoi s-a sinucis. Apropiații familiei nu înțeleg de ce a recurs femeia la un astfel de gest oribil: „Păreau complet normali, o familie fericită”

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla dacă tânăra a căzut accidental, dacă  a vrut să se sinucidă  sau dacă o altă persoană a împins-o.

O femeie, în vârstă de 72 de ani, s-a aruncat de la etajul patru

O femeie de 72 de ani s-a aruncat,vineri, de la etajul la patrulea al unui bloc din municipiul Brăila, reprezentanţii autorităţilor nereuşind să o convingă să renunţe la acest gest. Ea a primit îngrijiri medicale, dar a murit ulterior la spital. Pompierii au adus salteaua pneumatică, dar nu au putut să o amplaseze, întrucât în zonă sunt un balcon, un gard metalic şi vegetaţie înaltă.

Citește și:  Ce se întâmplă când mori. Mărturia unui bărbat care s-a întors din lumea de dincolo

O femeie de 72 de ani din Brăila a ameninţat, vineri, că se sinucide, aruncându-se de la etajul al patrulea al unui bloc de pe Calea Galaţi. Acolo a fost trimis urgent un negociator din cadrul IPJ care a încercat, fără succes însă, să o convingă pe femeie să renunţe la gestul său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si