Bărbatul de 51 de ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie în vârstă de 39 de ani.

O persoană a decedat în urma unui accident rutier în Bistrița-Năsăud

''Astăzi, 27 ianuarie, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Judeţean 172G, în Dorolea.

Citește și: EXCLUSIV Imagini cu bărbatul care a lovit pe trecerea de pietoni o gravidă de 8 luni, pe aeroport, când voia să fugă din țară. Individul a fost prins de polițiști

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform primelor verificări efectuate la faţa locului, un bărbat de 51 de ani, din Cuşma, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Cuşma-Dorolea, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era condus de o femeie, de 39 de ani, din Cuşma. Din nefericire, conducătorul auto de 51 de ani a decedat'', precizează sursa citată.

Alte două persoane au ajuns la spital

Femeia de 39 de ani a ajuns la spital cu un alt pasager, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Citește și: Trafic de coșmar pe drumurile din România. Mai multe accidente în primul episod de iarnă grea- LIVE TEXT

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a fi stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si