Close sidebar
Close sidebar

O persoană a fost rănită după ce a schiat pe o pârtie închisă din Poiana Brașov. Ce recomandă salvamontiștii?

Unii iubitori ai sporturilor de iarnă sunt dispuși să își pună viețile în pericol pentru a practica activitățile mult iubite. Din păcate, nu mereu există un final fericit.

Ana-Maria Costea,

O persoană a fost rănită după ce a schiat pe o pârtie închisă din Poiana Brașov. Ce recomandă salvamontiștii? [Sursa foto: Salvamont Poiana Brașov]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O persoană s-a rănit, în cursul zilei de vineri, în timp ce schia pe o pârtie închisă din Poiana Brașov. Salvamontiștii au intervenit pentru a-i acorda ajutorul necesar.

Iată ce recomandă salvamontiștii!

Citește și: VIDEO- La 25 de ani a murit de apendicită. Caz șocant la spitalul din Mangalia

O persoană a fost rănită după ce a schiat pe o pârtie închisă din Poiana Brașov

„Deşi pârtiile nu au fost încă deschise, există persoane care urcă cu echipament de schi/snowboard în partea superioară a masivului, iar incidentele nu au întârziat să apară.

Este şi cazul unei persoane care s-a accidentat în timp ce schia pe o astfel de pârtie închisă”, a transmis, vineri, Salvamont Poiana Braşov.

O persoană a fost rănită după ce a schiat pe o pârtie închisă din Poiana Brașov. Ce recomandă salvamontiștii?

[Sursa foto: Salvamont Poiana Brașov]

Citește și: Accident grav, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața

Ce recomandă salvamontiștii?

Salvamontiștii țin să reamintească iubitorilor sporturilor de iarnă că domeniul schiabil din Poiana Brașov și Masivul Postăvaru nu a fost încă deschis, cu excepția pârtiei Stadion.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Deşi zilele acestea a nins în partea superioară a masivului, depunându-se un strat de zăpadă, acesta este insuficient pentru începerea în siguranţă a sezonului. La acest moment se lucrează intens ori de câte ori temperaturile permit producerea zăpezii artificiale, care este deocamdată depozitată în grămezi, pentru conservare, nefiind distribuită uniform şi nivelată pe întreaga suprafaţă a pârtiei”,

au mai transmis salvamontiştii.

Aceştia precizează că există zone care sunt acoperite doar de stratul superficial de zăpadă naturală, insuficient însă pentru a acoperi denivelările şi rigolele.

Citește și: Un reporter care se afla în direct a început să privească fix și să repete cuvinte. Ce a urmat după te va surprinde

Incident tragic în Poiana Brașov, după ce o tânără a fost găsită inconștientă în zona gondolei

Turista în vârstă de 17 ani, din Galaţi, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi era în stare de inconştienţă la sosirea salvatorilor, scrie Agerpres.

Citește și:  Incident tragic în Brașov. O adolescentă a fost grav rănită în urma unui accident în Masivul Postăvaru

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„La data de 30 decembrie 2022, în jurul orei 11.00, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că o tânără, în vârstă de 17 ani, din judeţul Galaţi, s-ar fi accidentat în timp ce se afla în Masivul Postăvarul. Aceasta a fost preluată şi transportată la spital pentru investigaţii medicale. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Poiana Braşov efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs incidentul", a transmis comisar şef Alina Maria Ivan.

Citește și: Grav accident rutier: două victime în urma impactului, una a rămas încarcerată

Pentru salvarea turistei, ISU Braşov a trimis elicopterul SMURD. Din cauza condiţiilor meteorologice, acesta a putut ateriza numai în zona lacului, tânăra fiind coborâtă până în locul de preluare de către salvamontişti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI