Două autoturisme și o utilitară cu platformă aufost implicate într-un accident rutier, sâmbătă la prânz. Acesta a avut loc în localitatea Seceni, pe sensul de mers Timișoara-Arad. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Drumul este blocat, iar circulația se desfășoară dirigat.

Citește și: Un autocar cu un ansamblu folcloric, răsturnat în județul Iași. 25 de victime, inclusiv 12 copii

Se recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor de trafic.

''Măriţi distanţa între autovehicule când rulaţi pe un carosabil umed, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă dacă situaţia o impune'', transmite Poliţia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Plan roșu de intervenție, după ce un microbuz cu 11 pasageri s-a răsturnat pe A1

Plan roșu de intervenție, după ce un microbuz cu 11 pasageri s-a răsturnat pe A1

Un accident mortal a avut loc vineri după-masa în județul Arad. Un microbuz cu 11 oameni s-a răsturnat pe autostrada A1: o persoană a murit, iar o alta are mai multe traumatisme.

Accident grav în România.  Un microbuz cu 11 oameni  la bord s-a răsturnat, vineri după-amiază, între Nădlac şi Arad, pe autostrada A1. 

Citește și:  O româncă a dispărut subit în Germania. Femeia era însărcinată în 8 luni

Potrivit IGSU, sunt nouă victime: o persoană a murit, o alta are diverse traumatisme, iar ceilalţi şapte pasageri sunt în stare bună, refuzând să fie transportate la spital.

Plan roșu de intervenție. Elicopterul SMURD la fața locului

Potrivit ISU Arad, în microbuz se aflau 9 persoane. Dintre acestea, o persoană a murit, o altă persoană este transportată la UPU, fiind preluată de elicopterul SMURD.

Celelalte șapte persoane sunt în stare bună şi au refuzat transportul la spital.

Citește și:  Durere fără margini! Marius a murit, după ce a fost lăsat să agonizeze în stradă, chiar de șoferul care l-a lovit: „Odihnește-te în pace, tati!”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si