Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galați, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Pe data de 27 martie 2023, procurorii DIICOT au dispus reținerea pentru 24 de ore a persoanei bănuite de infracțiuni.

Persoana bănuită ar fi recrutat, a exploatat sexual o altă persoană, aceasta fiind ademenită prin metoda „loverboy”.

Citește și: FOTO/VIDEO- Caz șocant în Timișoara! Un grup de vietnamezi, prinși la vânătoare de popândăi pentru a-i mânca. Poliția face cercetări

Victima exploatării sexuale s-ar fi sinucis

Recrutarea victimei a avut loc între toamna anului 2021 și aprilie 2022. Apoi, în perioada aprilie- iunie 2022, persoana bănuită de exploatarea sexuală a victimei și-ar fi însușit cvasitotalitatea sumelor de bani obținute de aceasta din practicarea prostituției. Victima a fost obligată să practice prostituția  în București și Cluj-Napoca, dar și în străinătate, în Germania.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat este cercetat penal după ce a spart geamurile unei maşini parcate pe o stradă din Constanţa

Persoana exploatată sexual s-ar fi sinucis la data de 25 iunie 2022, aruncându-se de la fereastra unui apartament, situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe din municipiul București. În acest apartament victima ar fi întreținut relații sexuale pe bani.

Persoana bănuită de infracțiuni ar fi părăsit teritoriul României după ce victima sa s-a sinucis. Apoi, a revenit în țara în luna martie a acestui an.

Citește și: Tânără din București, la un pas de a fi ucisă de iubitul ei pe bancheta din spate a unui taxi, după ce l-a anunțat că se desparte de el

Autoritățile au descoperit droguri la domiciliul persoanei bănuite de exploatare

În urma unei percheziții domiciliare efectuate la locuința persoanei bănuite, au fost descoperite și ridicate aproximativ 9 grame de cannabis.

Citește și: EXCLUSIV: Cazul cailor găsiți în condiții improprii, continuă/Avocat: ”Instanța de judecată a admis plângerea la sechestrul asigurator pus pe cai”

La data de 28 martie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Galați a dispus arestarea preventivă a persoanei bănuite, pentru 30 de zile.

Persoana reținută are domiciliul în Galați și are 20 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si