Conducerea aeroportului Schipol din Amsterdam a confirmat, miercuri seara, că a avut loc un „incident oribil” și că un număr de pasageri și muncitori au asistat la tragedie.

Citește și: VIDEO UPDATE Accident extrem de violent în Cluj! După mai multe ore, traficul a fost reluat

Compania aeriană KLM a anunțat miercuri că a avut loc un incident fatal pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, în care o persoană a murit după ce a ajuns într-un motor de avion aflat'în funcțiune.

Și poliția militară regală olandeză a precizat, într-un comunicat, că sunt investigate circumstanțele în care s-a produs accidentul neobișnuit, confotm Sunday World.

"Un incident a avut loc în această după-amiază pe platforma Schiphol, în care o persoană a căzut într-un motor de avion în funcțiune și a murit. Vom începe o anchetă”, au transmis polițiștii olandezi.

Persoană aspirată de motorul avionului aflat în funcțiune. "S-a auzit un zgomot infernal" 

Martorii au povestit că s-a auzit un „zgomot infernal” când o persoană a fost aspirată în turbina cu reacție a unui avion KLM de pe aeroportul Schipop.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

O anchetă a fost deschisă după deces, conform Mirror. Se crede că persoana a rămas blocată în motorul avionului KLM Cityhopper Embraer E190, în timp ce acesta făcea manevre în pregătire pentru plecarea sa de pe aeroportul Schipol, către Danemarca. 

Potrivit sursei citate, un „zgomot infernal” a fost auzit de pasagerii aeroportului după ce persoana, nenumită încă, a fost aspirată în motorul avionului.

Pasagerii și membrii echipajului ar fi fost martori la moartea groaznică, înainte ca serviciile de urgență să se grăbească la fața locului.

Persoană aspirată de motorul avionului aflat în funcțiune. "S-a auzit un zgomot infernal" 

Persoană aspirată de motorul avionului aflat în funcțiune. "S-a auzit un zgomot infernal" 

[Sursa foto: Twitter]

Nu este clar până în acest moment dacă victima era pasager sau angajat al aeroportului.

Unul dintre martori a declarat pentru ziarul olandez De Telegraaf: „Mulți oameni au văzut ce s-a întâmplat”.

Imaginile de la fața locului au arătat avionul KLM înconjurat de mașini de pompieri și ambulanțe, în timp ce serviciile de urgență s-au grăbit să intervină pe pistă.

Martorii au descris scenele în presa olandeză, spunând că s-a auzit un „zgomot infernal”, în timp ce persoana era aspirată în turbina cu reacție. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si