Accidentul a avut loc în satul Satu Nou, din Constanța. Au fost implicate un autoturism și un camion. În urma impactului o persoana a decedat, iar trei au rămas încarcerate, fiind în stare gravă.

Accident soldat cu un mort și trei persoane încarcerate, la Constanța

Teribilul accident rutier s-a petrecut în satul Satu Nou, pe strada Principală, în cursul zilei la azi.

Citește și: Momentul tragediei în care un bărbat a murit pe loc după ce a fost strivit de o mașină, pe trecerea de pietoni. "M-am asigurat stânga, dreapta, nu era nimeni"

O persoana a murit și trei au rămas încarcerate, în urma unui accident teribil, la Constanța

[Sursa foto: istockphotos]

În accident au fost implicate un autoturism și un camion. La fața locului au intervenit de urgență 1 SMURD B2, ATPVM, elicopterul SMURD și 1 echipaj SAJ. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din păcate, în urma impactului puternic, o persoană de sex masculin a fost găsită fără suflare. Alte trei persaone au fost identificate încarcerate între fiarele mașinii.

Autoritățile au reușit să le extragă, în viață. Dintre aceastea, două persoane de sex feminin au fost transportate în stare inconștientă la spital. Cea de-a treia persoană implicată în accident, un bărbat, a fost transportat la unitatea medicală conștient și cooperant.

Citește și: El este Doru, bărbatul care a murit în accidentul de la Ploiești. Avea 42 de ani și făcea frecvent acțiuni caritabile împreună cu soția sa

O persoana a murit și trei au rămas încarcerate, în urma unui accident teribil, la Constanța

[Sursa foto: istockphotos]

"Am fost solicitați să intervenim în satul Satul Nou, acolo unde a avut loc un accident rutier între un autocamion și un autoturism. La fața locului am intervenit cu autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor și o UTI specială pentru transport fix de multiple.

De asemenea, în scris și n. Am avut trei ambulanțe de la Serviciu Județean de Ambulanță Constanța. Sosiți la fața locului, colegii au constatat că era vorba despre patru victime încarcerate, dintre care trei inconștienți. Aceștia au procedat pentru extragerea victimelor. Din păcate, o victimă a fost declarată decedată la fața locului, de sex masculin, iar alte două victime, de sex feminin, au fost transportate la Spitalul Județean Constanța, inconștiente. Totodată, și a 4-a victimă, de sex masculin, a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, conștientă, cooperantă", au transmis autoritățile.

Autoritățile fac cercetări pentru a afla circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si