Close sidebar
Close sidebar

O petrecere de Halloween cu 38 de persoane, oprită de poliţişti. Au fost date amenzi de 22.000 de lei

O petrecere de Halloween, care a avut loc, sâmbătă seară, într-un local din municipiul Constanţa, a fost oprită de poliţişti. În incinta localului se aflau 38 de persoane.

Alina Raducu,

O petrecere de Halloween cu 38 de persoane, oprită de poliţişti. Au fost date amenzi de 22.000 de lei

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poliţiştii au dat amenzi, în noaptea de sâmbătă, în valoare totală de 22.000 de lei.

Petrecere de Halloween, oprită de poliţişti. Polițiștii au dat amenzi de 22.000 de lei

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Constanţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, are loc un eveniment privat şi nu erau respectate prevederile legale.

O petrecere de Halloween cu 38 de persoane, oprită de poliţişti. Au fost date amenzi de 22.000 de lei

[Sursa foto: Facebook Poliția Română]

Citeste si: Prima extragere lunară și a cincea extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare au loc duminică. Ce valoare au premiile?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

"În interiorul localului au fost identificate 38 de persoane, care participau la o petrecere privată de Halloween, toate persoanele fiind sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 19.000 de lei, pentru nerespectarea Legii 55/2020, în ceea ce priveşte participarea la evenimentele private", a anunțat IPJ Constanţa.

Aceeași sursă a mai menționat că administratorul societăţii comerciale, în calitate de organizator al evenimentului, a fost amendat cu 3.000

de lei.

Totodată, poliţiştii reamintesc că în această perioadă, este interzisă organizarea de petreceri private.

De asemenea, circulaţia în intervalul orar 22:00- 05:00 este interzisă în toate zilele săptămânii pentru persoanele care nu deţin certificat verde, cu precizarea că persoanele nevaccinate pot circula în acest interval orar pe baza declaraţiei pe proprie răspundere, a adeverinţei de la angajator sau a legitimaţiei de serviciu, în timp ce persoanele vaccinate pot circula fără restricţii.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 31 octombrie 2021. Câte cazuri și câte decese s-au înregistrat în ultimele 24 de ore?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI