O tragedie a avut loc joi, într-un cartier din Roma, acolo unde o polițistă a fost găsită fără viață, împușcată în cap de un coleg care ulterior s-a sinucis. Autorul crimei a fost identificat ca fiind din Massimiliano Carpineti, fiind un coleg al victimei. Acesta a fost găsit ulteriormort în autoturism, în apropiere de locul crimei. Acesta ar fi folosit un pistol din dotare.  

Citește și: O bătrână a decedat după polițiștii au rănit-o cu un aparat de electroșocuri. Femeia locuia la azil

„M-am uitat pe fereastră și am văzut o femeie pe care o cunosc ieșind din clădire, cu mâinile pe față și o alta alergând speriată. Am întrebat ce s-a întâmplat și mi-au spus că a murit o femeie. Pe stradă, oprită, era o mașină albă cu ușa deschisă pe partea pasagerului pe care am văzut-o închizându-se și mașina plecând”, a declarat o vecină. 

Femeia era căsătorită tot cu un polițist și avea un fiu de 22 de ani.  

Citește și: O influenceriţă de succes, mama unui băieţel de 2 ani, a fost împuşcată în faţa fiului şi a soţului, în Brazilia

O bătrână a decedat după polițiștii au rănit-o cu un aparat de electroșocuri. Femeia locuia la azil

O femeie în vârstă de 95 de ani, din Australia, a decedat după ce a fost rănită de poliţişti cu un aparat de electroşocuri. 

Incidentul îngrozitor a avut loc săptămâna trecută,  la un azil din Australia, iar unul dintre polițiști este acum anchetat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totul ar fi pornit după ce situația a scăpat de sub control la azil, acolo unde bătrâna ce suferea de demență a pus mâna pe un cuțit.

Citește și:  Este doliu în lumea televiziunii. Un fost prezentator a murit

Bătrâna  a fost rănită cu aparatul de electroșocuri, moment în care a căzut și s-a lovit la cap. Victima a fost transportată la spital, însă medicii au fost nevoiți să constate decesul. Acum, polițistul în vârstă de 33 de ani a fost suspendat, fiind cercetat de autorități. 

Citește și: O mamă a fost executată de soțul ei, în fața fiului de 8 ani: "Unde te duc, Maria?"

O mamă a fost executată de soțul ei, în fața fiului de 8 ani: "Unde te duc, Maria?"

Un bărbat de 39 de ani a împușcat-o de 4 ori pe soția sa, apoi s-a sinucis în casa lor din Halkidiki.

Comunitatea  din Stratoni, o localitate din peninsula grecească Halkidiki, este în stare de șoc după o crimă brutală comisă luni dimineață, în casa unei familii cu doi copii.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O majoretă de 17 ani, împușcată mortal când pleca de la un party

Într-un acces de furie, un tânăr de 39 de ani și-a împușcat mortal soția, apoi s-a sinucis cu aceeași armă. Întreaga oroare s-a derulat sub ochii fiului de 8 ani al cuplului, rănit de schije în urma atacului sălbatic. Micuțul a fost transferat la Spitalul Hipocrate din Salonic și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, potrivit Observator. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si