Ancheta internă demarată de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) cu privire la un accident rutier, semnalat pe Facebook de un martor, a confirmat mare parte din relatarea acestuia, informează StiriBotosani.ro.

Citeste si: Amendă uriașă pentru un român care a sfidat legea. El a urinat pe o mașină de poliție

Anchetă internă la IPJ Botoșani

Conducerea Inspectoratului de Poliție Botoșani a cerut deschiderea unei anchete după ce un bărbat a povestit pe Facebook că un elev ar fi fost lovit de o autospecială a instituției. Inspectoratul de Poliţie Botoşani a confirmat accidentul produs ieri.

Potrivit sursei citate, evenimentul s-a petrecut în intersecția dintre Calea Națională și strada Cornișa din Botoșani, luni, în jurul orei 13:00.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform reprezentanților IPJ, victima este un băiat de 16 ani și nu a suferit leziuni în urma accidentului. El a refuzat transportarea spre o unitate spitalicească.

Citeste si: VIDEO| Principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iași, capturat la Roma

Dosar pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă 

Surse judiciare au precizat că la volanul autospecialei se afla o polițistă din cadrul Serviciului Rutier, însoțită de un coleg specializat pe ordine publică.

Incidentul a fost raportat superiorului ierarhic, însă nu a fost încadrat la categoria accidentelor rutiere, nefiind consemnat în jurnalul intern al evenimentelor.

Citeste si: Un bărbat din Prahova a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ

"În urma anchetei interne desfășurată de Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, s-a stabilit faptul că la data de 13 decembrie 2021, în jurul orei 13:00, o autospecială de poliție condusă de un lucrător din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce se deplasa pe Calea Națională dinspre strada Manolești înspre strada Cornișa, nu ar

fi acordat prioritate de trecere unui minor care se angajase în traversarea părții carosabile pe marcajul pietonal.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, astfel că față de lucrătorul care se afla la volanul autospecialei a fost dispusă măsura complementară a reținerii permisului de conducere până la finalizarea cercetărilor", a declarat Delia Neniscu, purtător de cuvânt la IPJ Botoşani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si