Polițista de penitenciar Teresa Jackman, din Appley Rise, Anglia, a apărut marți în fața magistraților din Insula Wight, fiind acuzată de încălcarea atribuțiilor de serviciu și comportament indecent.

Citește și: Un bărbat a câștigat premiul cel mare la Loto, dar l-a ascuns de soția sa

Femeia lucrează la închisoarea de maximă siguranță HMP Isle of Wight și va merge în fața unui judecător la începutul lunii martie, potrivit Yahoo News.

Citește și: Un violator în serie a fost trimis într-o închisoare de femei. "Nu a fost o greșeală"- scandal uriaș în Scoția

Femeia-gardian de 54 de ani este acuzată că s-a comportat greșit în mod intenționat și fără nicio scuză sau justificare rezonabilă, "într-un mod care a echivalat cu un abuz al încrederii publicului în deținătorul funcției".

Închisoarea de maximă siguranță, pe o mică insulă de lângă Newport

Care sunt acuzațiile aduse polițistei de penitenciar

Procurorii spun că ofițerul de penitenciar Teresa Jackman a avut relații sexuale cu un deținut, deblocându-i uneori celula, ceea ce a creat un risc pentru alți deținuți și pentru personalul închisorii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acuzațiile se referă la perioada cuprinsă între 1 mai și 9 iulie 2021, în timpul pandemiei de Covid-19.

Teresa Jackman nu a depus o pledoarie și și-a văzut cazul amânat pentru o audiere preliminară și pregătitoare la Isle of Wight Crown Court, pe data de 13 martie 2023.

politista penitenciar

Lauren McIntyre, 32 de ani, condamnată la trei ani de închisoare, pentru fapte similare

[Sursa foto: Twitter]

Gardiană de la aceeași închisoare, condamnată la 3 ani de carceră

O altă femeie-ofițer de la același penitenciar HMP Isle of Wight a fost condamnată în 2021 la trei ani de închisoare după ce a avut o aventură cu un criminal condamnat pentru o dublă crimă.

Lauren McIntyre, 32 de ani, a avut o relație sexuală în spatele gratiilor cu un bărbat condamnat pe viață pentru uciderea brutală a fostei sale iubite și a fiicei lor.

McIntyre i-a oferit lui Roberts, de asemenea, numărul personal de mobil al unui alt ofițer de închisoare cu care ea avusese o aventură.

Lauren McIntyre, 32 de ani, condamnată la trei ani de închisoare, pentru fapte similare

[Sursa foto: twitter]

Scandal uriaș în Țara Galiilor- polițiste încurcate cu deținuți

La începutul acestui an, trei femei-gardian au fost fost în centrul atenției după ce au avut relații amoroase cu deținuți din aceeași unitate penitenciară din Țara Galilor.

Jennifer Gavan, 27 de ani, Ayshea Gunn, 27 de ani, și Emily Watson, 26 de ani, au fost toate condamnate în ultimii trei ani.

Toate relațiile suspecte dintre polițiste și deținuși au avut loc în cea mai mare închisoare din Marea Britanie, HMP Berwyn din Wrexham, Țara Galilor.

politiste penitenciar

Trei polițiste de la aceeași închisoare, prinse că au aventuri cu deținuții

[Sursa foto: Twitter]

Este vorba de un penitenciar care găzduiește infractorii de sex masculin de categoria C de periculozitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si