O tânără polițistă din Arad a fost prinsă în stare de ebrietate, în drum spre serviciu. Polițista se îndrepta spre secție, la Protecția Animalelor, când a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind în defavoarea ei.

În stare de ebrietate în drum spre serviciu

O polițistă în vârstă de 25 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, în drum ce mergea spre servciu.

Tânăra polițistă era încadrată în funcție din anul 2021, în cadrul Poliției Protecția Animalelor.

Polițista a avut un rezultat negativ la etilotest. Tânăra avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Se pare că tânăra a fost la o petrecere sâmbătă spre duminică noapte, iar în dimineața de duminică s-a îndreptat spre serviciu, moment în care a fost surprinsă în stare de ebrietate. Tânăra nu se afla la volanul autoturismului, ci pe scaunul din dreapta.

Tânăra avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Tânăra avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

[Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"În dimineața zilei de 8 octombrie a.c., în cadrul unui control efectuat de polițiștii Compartimentului Control Intern, la debutul unei acțiuni desfășurate pe raza de competență a orașului Sântana, a fost efectuată o testare cu aparatul alcooltest a polițiștilor care urmau să intre în serviciu. În urma testării, în cazul unei polițiste de 25 de ani, alcooltestul a indicat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din cercetări, a reieșit că persoana în cauză nu a condus autoturismul spre sediul I.P.J. Arad, deplasându-se cu un autoturism condus de o altă persoană. În baza celor constatate, comanda IPJ Arad a dispus declanșarea cercetării disciplinare, pentru încălcarea prevederilor Legii 360/2002, privind Statul polițistului și a Codului de etică și deontologie a polițistului.

Polițista a fost încadrată în anul 2021, prin concurs din sursă externă, până în acest moment nefiind cercetată/sancționată pentru alte abateri. Inspectoratul de Poliţie Județean Arad se delimitează categoric de astfel de comportamente, fiecare abatere urmând a fi analizată și sancționată în conformitate cu prevederile legii", a declarat IPJ Arad, potrivit aradon.ro

Citește și: Șase polițiști sunt cercetați disciplinar în cazul morții Sharei, tânăra care a decedat în urma unei supradoze la Dumbrava Roșie. Misterul decesului său se adâncește

Potrivit primelor informații, polițista se află la prima abatere. În acest moment sunt așteptate rezultatele testelor de sânge.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si